Fantasy Premier LeagueNesten 8000 kjemper om tur til Anfield

7833 deltar i supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse.

22. aug 2018 kl 09.51 Arild Skjæveland

Også denne sesongen arrangerer supporterklubben en Fantasy Premier League-konkurranse. I vår liga «LFCSCN» er det 7833 som deltar, og kjemper om flotte premier.

Førstepremien er en tur til en valgfri kamp i 2019/20-sesongen, med fly, hotell og kampbillett. Andrepremien er en signert drakt av en spiller, mens tredjepremien er en drakt fra 2019/20-kolleksjonen.

Bådstøløkken og Joensen i front

Det er veldig tidlig, men Roy Bådstøløkkens lag «Royal Mix»og Mortan Joensens lag «Frensurin» leder så langt, og har tatt hele 216 poeng totalt på de to første rundene.

Totalt på hele spillet er det også en nordmann som leder – Henrik Tveiteras.

Fra Liverpool.no-redaksjonen er det Arve Corneliussen som har kommet best i gang – men hans 163 poeng holder ikke til mer enn 1461. plass i LFCSCN-ligaen.

Mané har tatt flest poeng

Totalt på spillet er det Sadio Mané som har tatt flest poeng etter de to første rundene. Tre mål på to kamper har gitt 26 poeng for senegaleseren.

Andy Robertson har tatt 8. flest poeng, med 18. Forrige sesongs poengkonge, Mohamed Salah, har tatt 17.

Liverpools spillere er populære. Hele tre på topp fem-lista er helrøde. Salah er den mest populære spilleren på spillet, og 54,5 prosent har egypteren på laget. 33,1 prosent eier Roberto Firmino, og 32,8 prosent har Mané på sine lag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]