GOD ÅPNING:  Liverpool har startet sesongen sterkt, anført av Sadio Mané.

Solid åpning

En nervepirrende åpning på sesongen er endelig unnagjort og vi kan se tilbake på den med relativt stor suksess.

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Med et uavgjort resultat i London, med et sistemål som var offside, er resten av visa en tett opp imot fantastisk åpning.

Med to første kamper mot motstand Liverpool sliter så utrolig stort med har vi tatt 4 poeng, noe som skulle vært 6 poeng. Ja, forsvarsspillet må bedres, men det hadde vært en uvanlig bra åpning om vi hadde slått to lag så langt nede i våre to første kamper.

Da hadde jeg virkelig begynt å drømme.

Ser lyst på sesongen

Vi har kommet oss til drømmenes turnering og faktisk fått en gruppe vi har stor sjanse for å gå videre i. Selv om vi sa det samme sist under Brendan Rodgers, og da gikk vi ut med halen mellom beina. Jeg drømmer om avansement og fantastiske sene kvelder på Anfield. La oss få gjenoppleve Chelsea-, Arsenal-, Real Madrid- og Dortmund- kampene i en fartsfylt og eventyrfylt kveld i løpet av vinteren og våren neste år. 

Jeg ser lyst på denne sesongen og setter min lit til at Klopp vet hva han gjør. Om vi ikke får inn noe forsterkninger så er det helt greit. Vi har et solid lag, og jeg tror vi har et så bra lag som skal være kapable til å kjempe oss til en ny Champions League plass.

Og ja, kanskje med Van Djik og Keita på plass hadde vi vært en seriøs tittelutfordrer. Men uten de og inn med noe middelmådig så er det ikke sikkert vi hadde vært mye lenger og det tar tid å bygge et mesterlag. Jeg stoler på Klopp og jeg vet at han vet at hva han gjør.

Dette kommer til å bli en kjempe sesong uansett. Mitt personlige mål for mitt kjære Liverpool sesongen 17/18 er en topp 4-plassering og en cuptriumf. Da ville jeg vært stolt og en meget fornøyd mann.

Del

Blogg

23.10.2017 15:09

På liv og død

Du slår ikke når noen ligger nede heter det, men det gjør jeg nå. Vi ligger virkelig nede for telling.

18.09.2017 16:27

Er det verdt det?

17.09.2017 14:15

Er vi for kravstore?

For andre gang på en uke taper vi poeng mot lag vi tok full pott mot på tilsvarende baner forrige sesong. Kommentarene og skriveriene hagler i media og på ulike fora.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.11.2017 kl 14:01

– Får kun én hviledag

Chelsea landet i London i morgentimene torsdag.

+
23.11.2017 kl 10:15

Over fem år siden forrige hjemmeseier mot Chelsea

Liverpool har slått Chelsea to ganger under Jürgen Klopp, men begge gangene i London.

+
23.11.2017 kl 07:58

– Barcelona var ute etter Keita

Liverpool var ikke den eneste klubben som prøvde å kjøpe Naby Keita.

+
22.11.2017 kl 22:40

Kun PSG har flere Champions League-mål

Med én kamp igjen av gruppespillet står Liverpool med et imponerende antall scoringer.

+