Liverpool på sitt beste - men med en bismak

En kveld som ga oss svar på hvor gode Liverpool er på sitt beste! Likevel setter hendelsene utenfor stadion en bismak på kvelden.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det lå til rette for en stor fotballkveld fra Anfield denne tirsdagen. Jeg tror alle Liverpool-supportere rundt om i hele verden kunne føle det. Jeg følte det her hjemme i Norge, og jeg tror de fleste hadde det sånn, selv om de kun så kampen gjennom skjermen.

Jeg var selv tilstedet på kvartfinale kampen mot City, og jeg vet hvordan stemningen var, både før, under og etter kampen. Klopp hadde vært ute å bedt om samme trykket denne kvelden, og det fikk han! Stemningen var elektrisk, det var i hvert fall det det ble rapportert om, og sånn det opplevdes gjennom skjermen.

Klopp hadde også vært ute under samme opptak og bedt om god mottakelse av Roma, dette virker det som fansen tok til seg, og fokuset denne kvelden skulle kun være på den fantastiske offensive fotballen som Liverpool leverte. Men en del Roma fans ville det annerledes...

Trist og forbanna

Jeg fordømmer oppførselen til supportere som går inn for å skade andre mennesker. Når jeg leser og ser tirsdagens hendelser, som fant sted utenfor Anfield, der Roma fans går til angrep på Liverpool fans, med både belter, hammer og det som verre er, så blir jeg trist, forbanna, lei meg.. Dette er blind vold, der de tydeligvis går inn for å skade. Som jeg leser er det snakk om at det var angrep på alt fra voksne, eldre, barn..

Jeg tenker på de som hadde med seg familiene sine, de som er berørt. Liverpool har vært ute å sendt sine tanker til familien til den 53 år gamle mannen som ligger på sykehus etter hendelsene. Mine tanker går også selvfølgelig samme sted! YNWA!

Dette må gjøres noe med, en kveld som dette skal kunne oppleves av alle, både voksne, barn, eldre, uten å føle seg utrygge!

Jeg håper Roma, Liverpool og UEFA legger et skikkelig opplegg rundt returmøte i Italia, så dette ungås på ny! Dette er bare tragisk.

Men dette skal ikke ta vekk at Liverpool, med King Salah i spissen, leverte festfotball i 75 minutter. Kan det gå hele veien? Jeg tror det! Klopp har noe stort på gang, og jeg håper og tror at det begynner allerede nå, med at klubben hever CL trofeet i Kiev 26.Mai!