Full treningsuke for første gang siden uke sju

Det begynner å bli lenge siden Liverpool hadde så godt tid mellom to kamper.

Slik det har utviklet seg de siste ukene, har ikke Liverpool så mye mer å spille for enn å holde Aston Villa bak seg på tabellen og sikre tredjeplassen.

Champions League-plassen er så godt som i boks etter at Tottenham tapte mot Arsenal på søndag, og det skal et mirakel til for at Spurs lurer seg inn på topp fire samtidig som de røde faller utenfor. Da skal vondt gå til verre for Liverpool, mens Tottenham vinner sine gjenværende kamper på en veldig overbevisende måte.

Liverpool har sett utslitte og utmattede ut i de siste ukene, og nå får en heldigvis litt mer tid mellom kampene.

Full uke på treningsfeltet

At Liverpool har vært med i Europa League og gått til finale i ligacupfinalen, har gjort at de røde har spilt kamp i hver eneste midtuke denne våren – enten det har vært torsdager i Europa League eller onsdager i Premier League.

Dette blir første gang siden uke sju at de røde får en hel uke eller mer mellom kampene, og får tid på treningsfeltet. Det var mellom hjemmekampen mot Burnley 10. februar og bortekampen mot Brentford 17. februar. Siden den kampen mot Brentford har det blitt spilt 17 kamper. Kamp hver fjerde dag.

Det var to uker mellom FA-cupkampen mot Manchester United og hjemmekampen mot Brighton i slutten av mars – men det var på grunn av landslagspause.

Satte nytt mål

Det kan ha sett ut som at Liverpools spillere og manager etterhvert kjente på det voldsomme presset om å avslutte denne sesongen så bra at det bare ikke gikk, med veldig slitne bein og hoder.

Etter kampen mot West Ham snakket manageren nå om et nytt mål, og det var bare å avslutte denne sesongen så godt som mulig.

– Hva er det vi har nå? 75 poeng? 84 er mulig, og jeg mener det er et bra mål for oss å prøve på det. Det vil være innstillingen min, og så får vi se hva det vil bety, sier han.

– Det begynner å bli en stund siden noen ble mestere med 84 poeng tror jeg. Det er lenge siden. Jeg beklager, men har ikke bedre nyheter for dere.

Kampen mot West Ham var den fjerde bortekampen på rad, og fjerde bortekampen på ti dager. På søndag skal Liverpool tilbake til Anfield, og da kommer Tottenham. Forhåpentligvis til en kamp der de røde har mer energi enn de har hatt i de siste kampene.

Vi besøkte Boxpark Liverpool

Vi besøkte Boxpark Liverpool

Det populære konseptet har kommet til Liverpool.

Reise 28.apr 20:21
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05