– Hvis jeg snakker i dag, blir det full fyr

Mohamed Salah og Jürgen Klopp har kommentert situasjonen mellom dem i forkant av egypterens bytte.

Jürgen Klopp har valgt å benke Mohamed Salah i to av de siste tre kampene, en avgjørelse som sannsynligvis ikke har blitt tatt godt imot av Liverpools stjernespiller.

Det så heller ikke slik ut da egypteren var på vei inn på gressmatten rett etter 2-2-scoringen til West Ham. Salah og Klopp var tydelig i en et munnhuggeri, før Darwin Nunez av alle kom inn som fredsmegler.

Dette sa Salah på vei gjennom pressesonen etter kampen, ifølge James Pearce i The Athletic.

– Hvis jeg snakker i dag, blir det full fyr, sa han med et glimt i øyet.

Du kan se Salahs kommentar her:

Ordknapp Klopp

Situasjonen har selvfølgelig fått mye oppmerksomhet i engelsk presse og på sosiale medier etter kampen. Da Jürgen Klopp stilte opp til intervju, fikk han raskt spørsmål om det av TNT Sports.

Vi har allerede snakket om det i garderoben sammen med resten av guttene, så får meg er den situasjonen over. Jeg føler den er over for han også, var tyskerens korte svar ifølge David Lynch.

Problemene begynner virkelig å komme på rullende bånd for Liverpool-sjefen i sine siste uker på Anfield. Dagens uavgjortresultat sender de røde helt ut av tittelkampen, og nå må vi kanskje begynne å se mot Aston Villa og Tottenham, som kjemper en hard kamp om topp 4.

Det er selvfølgelig svært usannsynlig, men med Salah og Klopps opptrinn, i tillegg til svake resultater over flere uker nå, er det utvilsomt noe som ikke stemmer innad i Liverpool-troppen...

Ingen ønsket å vinne denne kampen mer enn Luis Diaz

Spillerbørs og folkebørs etter 2-2 mot West Ham:Ingen ønsket å vinne denne kampen mer enn Luis Diaz

Liverpools tittelkamp er offisielt over etter 2-2 på London Stadium. Dette er vår spillerbørs.

Kommentar 27.apr 15:26
Det gjør vondt å se noe så vakkert ende på denne måten

Kampkommentar West Ham v Liverpool:Det gjør vondt å se noe så vakkert ende på denne måten

Liverpool snudde kampen mot West Ham bare for å rote det til for seg selv igjen, det lille håpet som var igjen om ligagull er nå så definitivt dødt etter 2-2 i London.

Kommentar 27.apr 15:55