Klubbene nærmer seg enighet – Slot kan bli klar allerede til helgen

Innen de neste 48 timene kan det bli bekreftet hvem som blir Jürgen Klopps etterfølger.

Torsdag kveld bekreftet Arne Slot at han ønsket å ta over Liverpool etter Jürgen Klopp, og fortalte at han bare ventet på at klubbene skulle komme til enighet.

Enige er de i ferd med å bli, ifølge Lewis Steele og Sami Mokbel i Daily Mail. Steele er Mails Liverpool-korrespondent.

Han siterer kilder på at de forventer at avtalen vil være i orden i løpet av helgen. Tidligere har det blitt rapportert at Feyenoord vil kreve minst 10 millioner euro (8,6 millioner pund) for å slippe Slot – men det virker som at summen vil bli litt høyere enn det.

– Jeg har inntrykk av at de allerede har fått et godt tilbud, og at det virker som at Feyenoord er tilbudt en sum som allerede ville gjort det til den dyreste overgangen for en nederlandsk trener. Jeg har fortsatt en tanke om at jeg har prestert så bra disse årene, og har tjent Feyenoord så godt, at de ser slik på det, sa Slot på en pressekonferanse etter gårsdagens kamp ifølge Liverpool Echo

– Jeg tror ikke «ønsker» er riktig ord når du vet hvilke summer som er involvert. Håp er når du har en klausul i kontrakten og det er det maksimale de vil være villig til å betale. Da kan du snakke om å håpe. Nå handler det bare om å forhandle, og det har alle rett til, men jeg har absolutt tro på at de vil komme til enighet, sa han videre.

– Det er vanskelig å tenke på det, for du vet ikke hva spørsmålet vil være, men for å gjøre det veldig enkelt er dette svaret jeg kan gi: Klubbene forhandler, og det venter jeg på. Det er situasjonen her og nå. Jeg kan ikke si noe mer om det, men har tro på at det vil løse seg, sa han i et annet intervju til NOS.

Nærmere 13 millioner pund

Liverpools første bud var på ni millioner euro. Det er forventet at prisen vil bli nærmere 13 millioner pund nå – ifølge Daily Mail. Det vil være en pakke som må betales for at han også skal ta med seg noen fra støtteapparatet.

Han vil ta med seg assistent Sipke Hulshof, og trolig Ruben Peeters som er en sentral del av støtteapparatet hans. Feyenoord skal være motvillig til at Slot tar med seg hele trenerstaben.

Når Jürgen Klopp drar, vil også de fleste i hans nærmeste støtteapparat forlate Liverpool FC, så det vil være stort behov for endringer i støtteapparatet.

Det høres ut som at vi veldig snart vil få klarhet i hvem som skal overta etter Jürgen Klopp, og bli Liverpools nye manager fra 1. juli 2024 før pre-season starter foran den nye sesongen. Allerede til helgen kan det bli klart.

Det skal bli interessant å se om Jürgen Klopp får spørsmål om det på sin pressekonferanse i ettermiddag. Den er kl. 12.30, og vi følger den selvsagt her på liverpool.no.

Liverpool må betale for å få sin nye manager. Det vil ikke være første gang

Liverpool må betale for å få sin nye manager. Det vil ikke være første gang

Liverpool sitter nå i forhandlinger med Feyenoord, og det virker som at klubbene vil bli enige.

Innsikt 26.apr 09:12
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Nå har vi kun to kamper igjen. Bestill boka nå og bli med i feiringen av en legendarisk manager

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05