Nyoni var tilbake med U18-laget i miniderbyet

Det endte uavgjort i U18 Premier League på lørdag.

Everton U18 - Liverpool U18 2-2

Lørdag ble det spilt Merseyside-derby mellom Everton og Liverpools U18-lag på Evertons treningsfelt Finch Farm.

Flere av ungguttene som har vært med førstelaget de siste månedene spilte U21-fotball mot Manchester United på Old Trafford på fredag, i en kamp som ble vunnet 3-0, men et navn som ikke var med var Trey Nyoni.

Grunnen til det var at han skulle spille med U18-laget igjen. Ifølge thisisanfield.com var dette første gang 16-åringen spilte med U18-laget siden oktober. Han spilte kun fire kamper der før han ble U21-spiller, og deretter førstelaget der han har spilt én kamp – et innhopp mot Southampton i FA-cupen – og vært på benken i seks førstelagskamper.

U18-laget trengte en opptur etter det voldsomme 9-1-tapet mot Manchester United for en uke siden.

Slo tilbake to ganger

Ifølge This Is Anfield var Nyoni en som satte Everton-målvakten på prøve i førsteomgangen, men George Pickford sto i veien for alt. Han skal ikke være i slekt av Evertons førstekeeper Jordan. 

Det var hjemmelaget Everton som tok ledelsen 1-0, da Joel Catesby utnyttet en feil i Liverpool-forsvaret like før pause.

Kareem Ahmed utlignet for Liverpool etter at Kieran Morrison satte i gang et angrep, der Harry Evers hadde målgivende fra venstrekanten. Like før slutt scoret George Finney igjen for blåtrøyene. Men også denne gang skulle Liverpool slå tilbake.

Det skjedde ved innbytter Ranel Young på en kontring fra de røde etter en Everton-kontring. Det ble kampens siste mål

Liverpool U18: Misciur; Esdaille, Pitt, Lucky, Evers; Laffey, Nyoni, K.Kelly (Young 61), Morrison, Bradshaw (Sonni-Lambie 73), Ahmed

Ubrukte reserver: Morana, Furnell-Gill, Airoboma

Liverpool U18 er nummer fem i Premier League U18. De røde har bortekamp mot Newcastle på tirsdag.

– Gå «all in» i Premier League, og gi spillerne som trenger det kamptrening mot Atalanta

– Gå «all in» i Premier League, og gi spillerne som trenger det kamptrening mot Atalanta

Jamie Carragher tenker at det beste for Liverpool nå vil være å ofre Atalanta og bare fokusere på ligaen, som betyr så mye, mye mer.

Nyheter 13.apr 19:07
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

Siste frist I DAG for å få navnet ditt i Klopp-boka

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05