– Det blir mange endringer, og jeg ser frem til å være med på det

Virgil van Dijk sier det ikke er noe nytt å fortelle om kontrakten, men forteller at han gleder seg til å ta fatt på en ny sesong med ny trener.

Virgil van Dijk er i likhet med Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold på utgående kontrakt neste sesong, og foreløpig har det ikke kommet meldinger om at noen er nær forlengelse. Men førstnevnte virker å ta situasjonen med knusende ro. 

– Det er ikke så mye å snakke om, for det er ikke noe nytt å melde. Klubben er opptatt med å få inn den nye manageren, så det er nok hovedprioriteringen. Jeg trives veldig godt her og elsker klubben. Liverpool er en stor del av livet mitt, sa han til pressen etter kampen mot Tottenham på søndag. 

– Nå konsentrerer jeg meg om de to siste kampene, og så jobber klubben med den nye manageren. Det blir en stor overgang, og jeg skal være med på den, sier van Dijk, som med andre ord går langt i å slå fast at han spiller i rødt også neste sesong.

– Det blir mange endringer, og jeg ser frem til å være med på det. 

Mye spennende på gang

Kapteinen har fått med seg nyheten om at det er landsmann Arne Slot som ser ut til å bli Klopps etterfølger. 

– Ingenting er kunngjort ennå, men jeg har sett ryktene om at han kan komme inn. Men først skal vi spille to kamper til, så får vi ta nyhetene når de kommer. Uansett er det mye som skjer, og det blir spennende, sier han.

32-åringen tok over som kaptein før denne sesongen, og han vil gjøre sitt for å sørge for at den neste manageren, eller hovedtreneren, blir så godt tatt imot som mulig. 

– Foreløpig har ikke noen avgjørelse om manageren blitt tatt. Michael Edwards er tilbake og Richard Hughes blir sportsdirektør. Det er det som er bekreftet, og så stoler jeg på at klubben tar rett avgjørelse. Det er mange og store endringer, og jeg synes det er interessant og spennende.

Fornøyd med sesongen

Midtstopperen har ledet Liverpool til sitt første trofé som kaptein og mener de røde må være fornøyd med sesongen, selv om det ble et aldri så lite antiklimaks på slutten. 

– Hvis du hadde tilbudt oss det vi har oppnådd nå før sesongen, så tror jeg at vi hadde takket ja. Vi ønsker å vinne og var nærme, men var ikke gode nok i de avgjørende øyeblikkene. Sånn er livet. Vi må bar e holde sammen, sier han.

Van Dijk tror laget kan bli enda bedre. 

– Vi må ta med oss erfaringen og ta lærdom slik at vi kan bli bedre. Det kan vi ta med oss inn i neste sesong. Men nå ønsker vi å gi manageren en fin avskjed. 

«Da Anfield sang for Klopp og målene rant inn, var det som en oppsummering av hans epoke»

Dette skriver avisene:«Da Anfield sang for Klopp og målene rant inn, var det som en oppsummering av hans epoke»

De engelske avisene skriver om Jürgen Klopp, Mohamed Salah, Cody Gakpo og et gavmildt bortelag etter 4-2 mot Tottenham.

Innsikt Man. 06.05. 11:40
Blant Premier Leagues beste etter nyttår

Blant Premier Leagues beste etter nyttår

Harvey Elliott har begynt å sanke målpoeng - bare de fem angrepsspillerne har flere denne sesongen.

Nyheter Man. 06.05. 10:34