Salah i sitt livs form, drømmemidtbanen og et knusende derby

Her er denne ukens «Pausepraten - The Kopite Podcasten».

Mo Salah løper fra folk med ball, og det svinger ordentlig av angrepsspillet til Liverpool nå. Det er nesten et under at det ikke er blitt flere enn seks mål på de to siste kampene slik Liverpool har rullet opp det ene nydelige angrepet etter det andre.

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten» denne uken har Arve Vassbotten med Arild Skjæveland og Torbjørn Flatin.

Her er temaene:

(NB! Tidskodene kan avvike noe på grunn av reklame)

00:35: Liverpool kunne nærmest leder 5-0 før 10 minutter var spilt på Goodison Park, og på 2-0 begynte Everton-supporterne å gå. Her er dommen over Merseysidederbyet som Liverpool vant 4–1?

03:08: Liverpool har nå scoret 43 mål i Premier League på 14 kamper – 63 totalt på 21 kamper. Det er noen enorme tall. Og Salah er foran skjemaet fra sin første sesong. Den som endte på 44 scoringer. Hva er forklaringen på at Liverpool og Salah er så målfarlige nå?

07:11: Mangler Liverpool litt kynisme og tålmodighet?

09:01: Vi har snakket mye om midtbanetrioen Fabinho, Henderson og Thiago, nå har vi fått sett de sammen i de to siste kampene. Er det den drømmemidtbanen vi har etterlyst?

14:01: En ting vi har etterlyst i flere sesonger er mangelen på mål fra midtbanen. Nå har vi ikke så mye å klage på der ... eller?

17.45: Rafael Benitez sin rare unnskyldning etter kampen.

20:20: Vi fikk en krangel i forrige podcast om hvordan laget bør disponeres spesielt i Champions League. Vi tar debatten på nytt om den kommende ukas kamper.

26:05: Brasils VM-vinnende keeper Claudio Taffarel har gått inn i Liverpools trenerteam. Hva betyr den ansettelsen?

30:30: Vi minnes Ray Kennedy som gikk bort 70 år gammel.

35:06: Chelsea 33 poeng, Manchester City 32 poeng og Liverpool 31 poeng etter 14 kamper. Dette blir virkelig mye å følge med på det neste halvåret. Hva er de fremste styrkene til de tre tittelkandidatene?