Rekordsalg av pakketurer

Ving melder om stor interesse etter pakketurene ble lagt ut for salg forrige uke. Aldri før har de solgt så mange turpakker så tidlig.

Vi har tatt en prat med Svein Erik Bjørheim hos Ving etter turpakkene til årets kamper har vært i salg i en uke. Han melder om neste rekordstor interesse og flere utsolgte kamper allerede.

- Jeg trodde på forhånd at vi ville oppleve en betydelig økning i antall bestillinger sett i lys av pandemien og alle som ikke har fått mulighet å reise på en god sund. Men at det likevel skulle bli en så enorm økning har virkelig overrasket meg.

Aldri solgt så mange turer så tidlig

Vings samarbeid med supporterklubben er nå inne i sitt 13. år og vi har faktisk aldri før opplevd et så høye salgstall så tidlig.   

- At kampene mot Manchester City og Aston Villa kom til å bli populære lå liksom i kortene. Jeg tror at jeg med hånden på hjertet kan si at om det hadde vært flere kampbilletter å få tak i fra Liverpool FC ville vi kunne satt opp både 4-5 fly til hver av de to kampene.

Her bestiller du din Liverpooltur hos Ving

Er det noen andre kamper som skiller seg ut?

- Brighton-kampen, som spilles når mange har høstferie, er snart utsolgt. Det samme er Wolves kampen. Her er det bare få plasser igjen.

- Så kan det virke som at mange vil ha med seg Southampton-kampen siden det er siste kampen før Premier League tar VM pause. Disse kampene tror jeg er utsolgt i neste uke.

Han fortsetter:
- Vil du oppleve ett «gjensyn» med  Nottingham Forest på Anfield bør du også slå til ganske så raskt. Den kampen er også snart utsolgt.

Charterfly til åtte kamper

Hvordan går det med de kampene hvor vi har satt opp egne charterfly?
- Først av alt, utrolig gøy at vi har fått til å sette opp charterfly til hele 8 av de 19 Premier League kampene.

Vi har satt en tidtabell som er veldig gunstig for alle, enten man bor i nærheten av Oslo Gardermoen eller behøver å ordne seg tilslutningsfly innenriks.

OVERSIKT SALGET: Husk at på de fleste kampene har du valgfrihet å kjøpe landpakke med hotell og kampbillett og full pakke (fly og alle transporter inkludert).

OVERSIKT SALGET: Husk at på de fleste kampene har du valgfrihet å kjøpe landpakke med hotell og kampbillett og full pakke (fly og alle transporter inkludert).

Charterflyene går på fredagen fra Oslo kl. 14.00 med ankomst Liverpool kl. 15.00. Da ankommer man hotellet når rommene er klare for innsjekking og får fredagskvelden i Liverpool.

På mandagen går flyet fra Liverpool kl. 14.00 med ankomst Oslo kl. 17.00. Da rekker alle å komme seg hjem utover mandags ettermiddag-kveld.

Risk å vente på Champions League-trekningen

Er alle charterflyene utsolgt?
- Ikke alle. De kampene hvor det fortsatt er endel ledige plasser er kampene mot Chelsea og Everton. Til kampene mot Leeds, Manchester United, Arsenal og Tottenham er det få plasser igjen.
Flyene til kampene mot Man City og Aston Villa er helt utsolgt.

Hvilke tips til de som vurderer å bestille, men som ikke har bestemt seg enda?

- Vi ser at det er mange som tror at vi kun selger til kampene før nyttår nå. De blander dette med klubbens membership sale med salg av turpakker - og så blir det skuffelser før jul når vi er utsolgt for mange kampene utover våren.

- I og med at vi i Ving har avtale direkte med Liverpool FC og der Official Match Breaks Supplier, så tillater klubben at vi åpner salget til alle de 19 kampene straks terminlisten er ute i juni.

- Det samme gjelder de som vente på trekningen til Champions League for å kombinere en CL-kamp med en PL-kamp. Med det tempoet vi ser på salget nå tror jeg ikke det finnes en ledig billett til de aktuelle PL kampene om man skal vente til CL-trekningen den 25. august.

Her bestiller du din Liverpooltur hos Ving.