Tok tittelen i Supportercupen 2023

Liverpool til topps i Supportercupen, som gikk av stabelen i helgen.

I helgen gikk Supportercupen 2023 av stabelen på Snarøya. Turneringen settes opp i regi av Supporterunionen, og i år var det Liverpools supportere som kunne juble til slutt. 

Noen sene forfall førte til at laget bare hadde syv spillere fra start, men etter hvert kom det forsterkninger, som kom godt med ettersom en spiller ble skadet allerede i andre kamp. Liverpool var en av supporterklubbene som bare stilte med ett lag, men det holdt heldigvis i massevis. 

Følgende lag spilte på det som var årets hittil varmeste dag: 

Stig Markus Hovdal (spillende manager), Tim Knudsen (keeper), Trym Aamodt Thorbjørnsen, Mikael Løberg, Marcus Kristiansen, Rune Orfjell, Dan Robin Wilsgård, Isak Løvlund, Martin Larsen, Sindre Bahr Hoelstad.

Liverpool kom seg videre fra gruppen der de møtte, Fulham, Tottenham 2 og Manchester United 2. De to førstnevnte ble slått henholdsvis 3-0 og 8-0, mens det ble et knepent 3-2-tap mot rivalene. 

Martin Larsen, Stig Markus Hovdal og Tim Knudsen har vunnet cupen fire ganger

Martin Larsen, Stig Markus Hovdal og Tim Knudsen har vunnet cupen fire ganger

I åttendedelsfinalen ble det et møte med Ipswich, som har vunnet turneringen de tre siste årene. Det endte med seier på straffesparkkonkurranse etter at det ble 3-3 etter full tid.

I kvartfinalen ble det et enklere avansement, med 4-1 over Nottingham Forest, før det igjen ble 3-3 og seier på straffekonk mot Cheltenham i semifinalen.

Finalen, som var Liverpools første på seks år, endte også med å bli avgjort på straffer, etter en tett kamp mot Wimbledon som endte 1-1. Keeper Knudsen ble den store helten, og Liverpool gikk til topps i Supportercupen for fjerde gang.

Liverpools supporterlag vil rette en takk til Supporterunionen og spesielt Anders Christensen for et flott opplegg på Snarøya, og vi gleder oss allerede til neste år!