Swansea - Liverpool 1-2

James Milner ble matchvinner med nok et straffespark da Liverpool vant sin fjerde ligakamp på rad. Roberto Firmino utlignet etter et tidlig åpningsmål fra Swansea.

Swansea
  12
  Liverpool

   Lørdag 01.okt 1330 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports

   JAMES MILNER -  matchvinner mot Swansea etter å ha satt inn nok et straffespark.
   Kampstatistikk
   Spillerbørs

   Loris Karius 5 – En solid skovtur og var ikke dette keeperen som skulle være så god med beina? Virket nervøs og litt skjør. Må gjøre det bedre, og helst litt fort…

   Nathaniel Clyne 6 – Tapte hodeduellen med Baston i forkant av 0-1 og hadde også et par stygge feilpasninger i en svak 1.omgang. Spilte seg opp etter pause og var ofte et alternativ i angrep ute på høyresiden.

   Joel Matip 6 – Ble involvert i nokså få dueller og gjorde ingen spesielle feil, men virket litt utilpass de gangene Swansea gikk direkte på og presset høyt.

   Dejan Lovren 6 – Noe av det samme som sin stopperkollega. Virket litt stresset da Swansea spesielt i 1.omgang skapte noen situasjoner ved og i Liverpools straffefelt.

   James Milner 8 – Solid defensivt og stadig mer involvert fremover, snakket om at Liverpool har overhengende behov for en venstreback synes å ha stilnet. En pålitelig mann, ikke minst fra straffemerket.

   Jordan Henderson 7 – Kapteinen la ned et solid skift sør i Wales. Driv og innsats, og noterte seg også for en assist.

   Georginio Wijnaldum 6 – Var veldig lite synlig de første 45 minuttene da hele Liverpool var for passive. I likhet med laget generelt spilte han seg opp flere hakk etter pause.

   Adam Lallana – For kort tid på banen til å få poeng. Er en formspiller, men fikk vist lite i de 20 minuttene han var ute på gresset, men det gjaldt for de fleste i helrødt fram til da.

   Sadio Mané 7 – Etter vår mening Liverpools beste før pause. Nå forteller ikke det stort, men virket å være den eneste som kunne skape noe. Aktiv også i de siste 45 minuttene, men har lykkes med mer tidligere.


   Philippe Coutinho 7 – Var en av de med en liverbird som tok tak etter skjennepreken fra Klopp i pausen. Aktiv og skapende, men burde ha scoret med et skudd som snek seg på feil side av stolpen.

   Roberto Firmino 7 – Fikk hårstussen som ga den viktige utligningen, og ble felt i forkant av straffesparket som ga seiersmålet. Vandret mye og kom etter hvert i noen gode posisjoner.

   Daniel Sturridge 6 – Virket pigg og interessert i å vise seg fram tidlig etter at han kom inn, men virket ikke å helt finne sin posisjon og det ble litt nesten i mange situasjoner.

   Emre Can – Kom inn for å gi Liverpool noen friske ben i sluttminuttene. Var med å gi laget tilsynelatende kontroll, før Swansea fikk sin store mulighet dypt på overtid.

   Divock Origi - Kan ikke huske noe Divock bidro med, men det hadde nok mest med at nervene var i helspenn under nedtellingen.

   Tabell
   #LFC på Twitter
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   22.11.2017 kl 12:58

   – Har aldri blitt dårligere behandlet på kamp

   Liverpool-supportere er misfornøyd med behandlingen fra vakter og lokalt politi i Sevilla.

   +
   22.11.2017 kl 11:18

   Full tropp på langtur til Baku

   Liverpools neste motstander kan sikre avansement i kveld, og kommer seint tilbake til London.

   +
   22.11.2017 kl 10:55

   Ett poeng er nok i siste kamp

   Liverpool vil ta seg videre i Champions League dersom de unngår tap på Anfield.

   +
   22.11.2017 kl 09:20

   «Liverpool tok foten av pedalen etter pausen, og måtte betale for det»

   Dette skriver avisene etter 3-3 i Sevilla.

   +