Februar 2018

Ons 2156Porto vant på slutten

En sen sen scoring av Porto gjorde at gjestene vant 2-1.

Vinnermålet til gjestene kom etter en rekke store sjanser, og Danny Ward måtte gjøre noen store redninger.

Liverpool U23 er med det ute av Premier League International Cup.

Ons 2129Porto har utlignet

I kveldens cupkamp mellom Liverpool U23 og Porto er stillingen nå 1-1, etter at gjestene fra Portugal har utlignet.

Matty Virtue scoret ledermålet for Liverpool etter 33 minutter, før de helrøde hadde et stolpetreff i snøværet like før pause.

Ons 2043Virtue ga U23 ledelsen

Liverpool U23 leder 1-0 over Porto i kveldens cupkamp, etter scoring fra Matty Virtue.

Scoringen kom i det 33. minutt. Liverpool har hatt en brukar mulighet ved Bobby Adekanye, men headingen gikk like over mål.

Like etter at Liverpool tok ledelsen ønsket Porto straffe, men dommeren vinket spillet videre.

Det siste som skjedde før pause, var at Adam Lewis sitt frispark traff stolpen.

Ons 1919Rafa er ikke så fin på det

Newcastles manager stiller i shorts, uansett vær.

Ons 1917Ward starter mot Porto

Neil Critchley beholder bare tre av spillerne som startet mot Stoke City i forrige kamp.

Kampen har avspark kl. 20.00 norsk tid, og vi oppdaterer her i livebloggen ved scoringer og viktige hendelser.

Ons 1631U23-kamp i kveld

Liverpool U23 møter Porto i kvartfinalen av Premier League International Cup i kveld. Kampen skulle egentlig bli spilt på Prenton Park, men på grunn av været har den blitt flyttet bak lukkede dører til Leigh Sports Village.

Kampen har avspark kl. 20.00, og sendes på LFCTV. Vi kommer til å oppdatere med det viktigste her på liverpool.no.

Ons 1357Da vet du hva du skal ha til middag ...

I dag er det Global Scouse Day.

Her kan du se en video av hvordan du lager retten, så har du noe å lage til middag i dag også.

Ons 0929Flytter kveldens U23-kamp
Tir 2341Kan en stryke Oblak fra ønskelista?

Atletico Madrids målvakt har tidligere blitt linket, men nå ryktes det at han forlenger sin kontrakt. Da blir nok også utkjøpsklausulen høyere.

Tir 1644Marco Reus sin feiring

Etter scoringen hans mot Augsburg. Har han sett på Roberto Firmino og Sadio Mané?

Tir 1258Liverpool på Viasat 4

Slik vises de avgjørede åttedelsfinalene i årets Champions League-sluttspill.

Tirsdag 6. mars:
Studiosendingen starter klokken 20.00 på Viasat 4 og Viaplay.

Liverpool – Porto (Viasat 4 og Viaplay)
PSG – Real Madrid (Viasport 1 og Viaplay)
Man 1831Scott dømmer Newcastle-kampen

Graham Scott er satt opp til å dømme Liverpools hjemmekamp mot Newcastle lørdag kveld. Linjemenn vil være Simon Long og Daniel Cook, mens Neil Swarbrick har fått jobben som fjerdedommer.

Man 1255Salah likt med Aldridge
Man 1247Tre fra Liverpool på ukens lag

The Times har funnet plass til både Andy Robertson, Emre Can og Mohamed Salah på ukens lag.

Man 1051Prøvde å kopiere Firminos feiring
Søn 1927City vant ligacupfinalen

Manchester City utklasset Arsenal i ligacupfinalen, og vant lekende lett 3-0 over The Gunners.

Søn 1905Awoniyi scoret i åttemålsthriller

Royal Excel Mouscron lå unde 4-0 for Anderlecht etter bare 26 minutter, men Taiwo Awoniyi som gjorde sin 23. start i den belgiske toppdivisjonen, viste hvor viktig han er for sin belgiske klubb da han reduserte til 4-1 etter 70 minutter. Nye reduseringer etter 72 minutter og 84 minutter skapte noen spennende sluttminutter, men Anderlecht trygget seieren da de gjorde 5-3 to minutter på overtid.

Awoniyi, på utlån fra Liverpool, har scoret mot både Anderlecht, Standard Liege og Gent denne sesongen.

Søn 1707Clyne, Gomez og Solanke spiller for U23 i ettermiddag
Søn 1703Man Utd slo Chelsea
Søn 1506Spurs opp i ryggen på Liverpool igjen

En sen scoring av Harry Kane mot Crystal Palace førte Tottenham opp på 55 poeng - altså to poeng bak Liverpool, med like mange kamper spilt.

Søn 1327Chirivella starter mot Roda JC

Liverpools utlånte midtbanespiller Pedro Chirivella er i startoppstillingen til Willem II i kampen mot Roda JC i ettermiddag.

Søn 1207Grujic og Kent på benken

Liverpools utlånte duo Marko Grujic og Ryan Kent sitter på hver sin innbytterbenk når Cardiff City er vertskap for Bristol City i et skikkelig lokaloppgjør i Championship i dag.

Søn 1154Huddersfield-fansen likte denne kommentaren
Søn 1037U23-lagets videre skjebne i Premier League Cup avgjøres i ettermiddag

Liverpool U23 gjester Stoke i dag, i sin siste gruppespillkamp i Premier League Cup. Bare de to beste i gruppen vil gå videre til sluttspillet. Liverpool ligger på andreplass før kampen på St. George's Park, på bedre målforskjell enn nettopp Stoke, så dersom Neil Critchleys gutter unngår tap er de videre i turneringen. Liverpool U23 har imidlertid tapt sine tre siste kamper, alle med 1-0.

Du kan se ettermiddagens kamp direkte på LFCTV GO. Sendestart er klokken 17.55, med avspark klokken 18.00.

Lør 2015Følger med fra sykesengen

Georginio Wijnaldum ligger hjemme med influensa, men fulgte med på det som skjedde på Anfield.

Lør 1656Da har Liverpool gjort 100 mål denne sesongen

Emre Can fikk æren av å sette inn Liverpools mål nummer 100 denne sesongen.

Lør 1544Oppvarming på Anfield
Lør 1513Lagoppstillingene
Lør 1318Dato for kvartfinalen i UEFA Youth League

Kvartfinalen spilles på Manchester Citys akademistadion onsdag 14. mars klokken 16.00 norsk tid.

Lør 1211Startoppstillingen til Liverpool U18 mot Wolves

Kampen ser du på LFCTV og LFCTV GO. Avspark klokken 13.00.

Lør 1204En time til avspark i Kirkby
Lør 0908U18 møter Wolves

Liverpool U18 spiller ligakamp mot Wolverhampton Wanderers på akademiet i Kirkby i dag. Avspark er klokken 13.00, og du kan se kampen direkte på LFCTV og LFCTV GO.

Steven Gerrards lag vil håpe å komme tilbake på vinnersporet, etter å ha tapt sine to siste seriekamper, mot Stoke City og Everton.

Lør 0037Sturridge ute i to kamper til
Fre 1811Dietmar Hamann til Latter i Oslo 10.mars

Hamann kommer i forbindelse med lanseringsfest for vinene You'll Never Walk Alone Red og You'll Never Walk Alone White, samt direktesendt visning av Manchester United - Liverpool på storskjerm.

Mer info og påmelding - sjekk dette Facebook-arrangmentet.

Fre 1806Elijah Dixon-Bonner har skrevet under profesjonell kontrakt

17-årige Elijah Dixon-Bonner har skrevet under sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool FC.

Fre 1722Jürgen Klopp om de siste akademispillerne som har vært på Melwood
Fre 1654Vigouroux med ny klubb

Liverpools tidligere keeper på U23-laget, Lawrence Viouroux, har gått på utlån fra Swindon til irske Waterford.

Fre 1417Tilbake i trening

Den kommende Liverpool-spilleren Naby Keita er friskmeldt etter strekkskaden i låret, og er tilbake i trening med RB Leipzig.

Fre 1332Slik spilles 1/8-finalene i Europa League
Fre 1302Ny sveis
Fre 1156Europa League-trekning klokken 13.00
Fre 1125Kampprogrammet til West Ham-matchen
Fre 0904Møter pressen i ettermiddag

Liverpool spiller hjemme mot West Ham lørdag klokken 16.00, og i den forbindelse svarer Jürgen Klopp på spørsmål fra pressen på Melwood klokken 14.30 i ettermiddag.

Fre 0816Ny jobb for Ian Ayre

Tidligere daglig leder i Liverpool FC, Ian Ayre, har investert i og blitt styreformann i markedsføringsbyrået The Ubiguity Group. Her vil han jobbe med merkebygging, kreativ markedsføring og kommersielle løsninger.

Fre 0813Månedens spiller

Vi gratulerer Roberto Firmino som Standard Chartered Player of the Month for januar!

Fre 0001Quiz: Hvem har spilt både for West Ham og Liverpool i PL?

Klikk på bildet:

Tor 2344En politimann omkom i Bilbao

En politimann meldes omkommet etter opptøyer mellom fans i forbindelse med kampen Athletic Bilbao og Spartak Moskva i Europa League torsdag kveld.

Tor 1456Ox og Gini prøver seg som kommentatorer
Tor 1310Kvartfinalene i UEFA Youth League

Real Madrid v Chelsea
Manchester City v Liverpool
Barcelona v Atletico Madrid
Tottenham Hotspur v FC Porto

Kvartfinalene spilles tirsdag 13 og onsdag 14. mars, og skal avgjøres i løpet av en kamp.

Dersom Liverpool vinner over City venter enten Barcelona eller Atletico Madrid i semifinalen. Den spilles i Nyon i Sveits fredag 20. april.

Ons 2247Uavgjort for Man Utd i Champions League

Dette er dagens resultater i Champions League, som avslutter første kamp i 1/8 finalene.

Liverpool spiller som kjent sin returkamp tirsdag 6.mars med 5-0 ledelse på Anfield mot Porto, mens Manchester United skal møte Sevilla igjen tirsdag 13.mars. Liverpool spiller som kjent på Old Trafford mot Man Utd på lørdag 10.mars.

Scoringsbonanza i Champions League

Ons 1751Liverpool videre i UEFA Youth League

Et herlig skudd av innbytter Rafael Camacho sørget for 2-0 og sluttresultatet mot Manchester United. De røde møter nå Manchester City borte i kvartfinalen av juniorenes Champions League.

Gerrard stolt av sine spillere

Slik spilte elevene til Stevie G

Se scoringene da Liverpool sendte Man Utd ut av Europa

Ons 1506Bellamy ligger an til å bli ny Oxford-manager
Ons 1504Manchester City venter i kvartfinalen

Vinneren av 1/8-finalen i UEFA Youth League mellom Liverpool og Manchester United på Prenton Park i ettermiddag vil stå foran nok et lokaloppgjør i kvartfinalen. Manchester City på bortebane er nemlig belønningen for å gå videre fra 1/8-finalen.

Ons 1455Woodburn fra start

Ben Woodburn er den eneste i startoppstillingen til Liverpool U19 med førstelagserfaring. Avspark mot Manchester United er klokken 16.00. 1/8-finalen i UEFA Youth League blir vist direkte på Viasport 1 og Viaplay.

Ons 1246Tidligere Liverpool-keeper på vei til Crystal Palace

Diego Cavalieri har imponert på trening hos Crystal Palace, og Roy Hodgson kommer antagelig til å gi italieneren en kontrakt.

Ons 1036UEFA Youth League på Viasport

Liverpool U19 møter i ettermiddag Manchester United U19 i 1/8-finalen i UEFA Youth League. Kampen, som spilles på Prenton Park, sendes direkte på Viasport 1 og Viaplay, og har avspark klokken 16.00.

Ons 095331 år siden Aldridge debuterte for Liverpool
Ons 0851Gamle kjente møttes på Stamford Bridge i går
Ons 0847Sturridge fortsatt ute

Daniel Sturridge kommer til å gå glipp av West Bromwich sin kamp mot Huddersfield i helgen, melder Express & Star. Sturridge fikk en hamstringskade i Albions kamp på Stamford Bridge i forrige uke. Det ble da sagt at han kunne ha en sjanse til å rekke Huddersfield-kampen, men nå er målet å være tilbake mot Watford den 3. mars.

Ons 083111 år siden Liverpool slo Barcelona 2-1 på Nou Camp
Tir 2253Uavgjort for Chelsea

Chelsea spilte 1-1 hjemme mot Barcelona i 1/8 finalen i Champions League, etter at Willian hadde gitt vertene ledelsen og Messi utlignet. I kveldens andre kamp vant Bayern München 5-0 over Besiktas.

Tir 2159Harry Wilson ute med skulderskade for Hull

Liverpools utlånte ving, Harry Wilson, er uaktuell til kveldens kamp for Hull med en skulderskade. Det er ikke klart hvor lenge han kan forventes å være ute av spill.

Tir 1850En annen som fyller år er...

...medaljegrossisten Phil Neal. Den tidligere høyrebacken har opplevd 67 somre.

Gratulasjoner også til han.

Tir 1818Jari Litmanen er blitt 47 år

En av dem mest elegante spillerne som har hatt en liverbird på brystet fyller år i dag.

Vi gratulerer!

Tir 1454Champions League i kveld

I kveld spilles det nye 8. delsfinaler i Champions League. Chelsea tar imot Barcelona, mens Bayern München spiller hjemme mot Besiktas.

Begge kampene har avspark kl. 20.45.

Tir 1303Atwell dømmer på lørdag

Stuart Attwell dømmer lørdagens kamp mot West Ham på Anfield.

Richard West og Mark Scholes er assistentdommere, mens Martin Atkinson er fjerdedommer.

Tir 1206Gerrard ser frem mot møtet med Manchester United

Onsdag kl. 16.00 skal Liverpool møte Manchester United på Prenton Park, i 8. delsfinalen i UEFA Youth League.

U19-sjef Steven Gerrard tror ikke han trenger å si så mye for å motivere sine spillere før møtet med Nicky Butts lag.

Les saken hos Liverpoolfc.com.

Tir 1032– Robertson minner meg om Joey Jones

John Aldridge sin siste spalte i Liverpool Echo.

Tir 094227 år siden klassisk derby

I dag er det 27 år siden Everton og Liverpool spilte 4-4 på Goodison.

Tir 0814Alonso om å spille på Anfield

Xabi kommer tilbake til Anfield for legendekampen mellom Liverpool og Bayern München i landslagspausen i mars.

Man 2302U23 møter også Porto

Liverpool U23 har fått Porto som motstander i kvartfinalen i International Cup. Kampen spilles på Prenton Park, onsdag 28.februar kl 20.00.

Man 2222Bra resultat for Liverpool U23

Leicester U23 vant i kveld 3-1 mot Arsenal U23, som betyr at Liverpool U23 fortsatt ligger øverst på tabellen i "Premier League 2".

Man 2200Hissig Pep Guardiola da Man City ble slått ut av FA-Cupen

Fabien Delph hos Manchester City ble utvist mot Wigan i FA-Cupen, like før pause, noe som medførte en rasende manager Pep Guardiola. Siste ord i saken er neppe sagt...

Humøret ble neppe bedre av at Wigan scoret et sent seiersmål og sendte City ut av cupen.

Man 0851Litt magi i Marbella
Man 081710 år siden en stor Champions League-kveld på Anfield
Søn 1856Spurs må spille omkamp

Tottenham så ut til å ha sikre avansement til FA cupens kvartfinale borte mot Rochdale, da Harry Kane scoret fra straffemerket to minutter før ordinær tid.

Tre minutter på overtid dukket Steve Davies opp og utlignet. Lagene skal nå spille omkamp på Wembley om retten til å møte vinneren av Swansea og Sheffield Wednesday på bortebane.

Den kampen blir trolig spilt neste onsdag – 28. februar.

Kvartfinalene skal spilles 17. og 18. mars.