Januar 2019

Tor 2353Lucas ble helten

Lucas Leiva tok det femte og avgjørende straffesparket da Lazio slo ut Inter fra Coppa Italia.

Lazio er nå i semifinalen, hvor de møter AC Milan.

Tor 2249Warnock forteller sin deadline day-historie
Tor 2015Burnley bekreftet Crouch

En av de bedre offentliggjøringene i dette vinduet!

Tor 1648Ingen Bayern-forsterkninger før møtet med Liverpool

Bayern München har blitt linket til en rekke spillere – spesielt Chelsea-vingen Callum Hudson-Odoi. Nå er det klart at det ikke kommer inn nye forsterkninger til Bundesliga-klubben før møtene med Liverpool i Champions League.

Tor 1301Milner oppsummerer kampen
Tor 0009Bournemouth må klare seg uten toppscoreren

Callum Wilson må opereres, og kommer ikke til å rekke kampen mot Liverpool 9. februar.

Kanskje betyr det startplass for Dominic Solanke? Han satt på benken mot Chelsea i kveld.

Ons 2356Tidligere rød på vei til ny klubb
Ons 2354En runde med mange uventede resultater
Ons 1946Clyne på back og Solanke på benken

Dominic Solanke kan få sin debut for Bournemouth mot Chelsea i kveld.

Ons 1847Anfield før kveldens kamp
Ons 1814Klopp i dagens kampprogram
Ons 1802Arsenal henter offensiv forsterkning

Arsenal har sikret seg Barcelona-spilleren Denis Suarez på lån ut sesongen, med opsjon på kjøp til sommeren.

Suarez spilte mot Liverpool i 2016, da de helrøde møtte Villarreal i Europa League.

Ons 1758Arnautovic kan likevel bli klar til mandag

Mandag skal Liverpool til London Stadium. I går måtte Marko Arnautovic forlate Molineux på krykker – men undersøkelser i dag viser at det ikke har vært brudd likevel, som det var var fryktet. Dermed kan spissen bli klar til mandagens kamp.

Ons 1655Fowler kaster seg inn i diskusjonen om filming

Den tidligere storscoreren lurer på hvorfor ingen snakker om straffesparket Jesse Lingard fikk mot Burnley – med tanke på alt skriveriet rundt Mohamed Salah.

Ons 1331Anfield er klar til kamp - til tross for snøkaoset
Ons 1328Noen kjappe fakta om kveldens kamp
Ons 1106Snøkaos på flyplassene i Manchester og Liverpool

Både Manchester Airport og Liverpool Airport er midlertidig stengt på grunn av snøkaos, mens rullebanen ryddes i dag.

Ons 1025Curtis Jones fyller 18 år i dag

Vi gratulerer Liverpools talentfulle midtbanespiller!

Tir 2332Arnautovic usikker til mandagens kamp...

West Hams viktige angriper, som i helgen signerte en ny kontrakt etter å ha blitt linket til en kinesisk klubb, skadet seg i dag.

Han må regnes som usikker til mandagens kamp mot Liverpool på London Stadium.

Tir 2322Tabellen før Liverpools kamp
Tir 2309Tirsdagens resultater

Det har vært en høydramatisk tirsdagskveld i Premier League.

Tir 2239Ny scoring på St. James' Park...

Og det er Newcastle som har scoret!

Tir 2225Rondon har utlignet!

Salomon Rondon har utlignet på St. James' Park. Der står det nå 1-1.

La nå dette stå seg!

Tir 2148City leder til pause

Det står 1-0 til Manchester City, etter Sergio Agüeros scoring etter 24 sekunder.

Vi krysser fingrene for et under fra Rafa Benítez sine menn i den andre omgangen!

Tir 2135Pause i fire av kampene
Tir 210624 sekund...

Manchester City brukte bare 24 sekunder på å ta ledelsen på St. James' Park i kveld. Sergio Agüero var målscorer.

Tir 1904Seks ligakamper i kveld

Liverpool spiller ikke før onsdag – men i kveld skal det spilles seks Premier League-kamper. Litt hjelp fra Rafael Benítez og Newcastle hadde vært gledelig.

Tir 1901Arsenal forsterker

Arsenal ser ut til å få på plass Denis Suarez fra Barcelona på lån.

Tir 1701Dato satt for FA Youth Cup
Tir 132423 kamper denne sesongen vs den forrige
Tir 1034Rugby World Cup på Anfield
Tir 0821Pressekonferanse med Klopp i dag

Klokka 14.30 i dag møter Jürgen Klopp pressen på Melwood for å snakke om kampen mot Leicester.

Man 2350Rafa hinter om at han kan komme til å gå

Den tidligere Liverpool-manageren er alt annet enn fornøyd med eier Mike Ashley i Newcastle.

Man 2121Leicester jobber med å få på plass forsterkning

Leicester City jobber med å få på plass Monacos talentfulle belgiske midtbanespiller Youri Tielemanns.

Det skal være snakk om en låneavtale – men skal han bli spilleklar til onsdagens kamp har de dårlig tid.

Man 2028Trekningen i FA cupen

FA-cupens femte runde er trukket. Manchester United skal til Stamford Bridge, mens Manchester City møter Middlesbrough eller Newport County.

Kampene skal spilles 15-18. februar.

Man 1733Dropper saken mot Lovren

Dejan Lovren risikerte fem års fengsel for falsk forklaring – men saken er nå droppet.

Man 1635Morata er klar for Atletico Madrid

Chelsea kvitter seg med spissen Alvaro Morata, som er tilbake i spansk fotball. Før helgen sikret London-klubben seg spissen Gonzalo Higuain.

Liverpool skal ikke møte Chelsea før 13. april.

Man 1155Peter Thompson begraves i dag

Rett før nyttår døde Liverpools tidligere ving Peter Thomson. Han ble 76 år gammel.

Thompson var en viktig brikke i laget til Bill Shankly på 1960-tallet, og var med å vinne to ligatitler med Liverpool, og klubbens første Fa-cup i 1965. I dag begraves han.

Man 0926Gratulerer med dagen, Carra!

Jamie Carragher blir i dag 41 år.

Søn 1952Se Ryan Kents scoring mot Livingston
Søn 1901Tottenham er ute av FA-cupen
Søn 1859Rangers vant 3-0
Søn 1833Kent scoret for Rangers

Ryan Kent gjorde Rangers sitt andre mål mot Livingston. Stillingen er 3-0 til gjestene med et snaut kvarter igjen å spille. Kent ble byttet ut i det 76. minutt.

Søn 1613Kent starter for Rangers

Rangers spiller borte mot Livingston.

Søn 1421Clayton har signert proffkontrakt
Søn 1214Se Awoniyi storspille for Mouscron

Taiwo Awoniyi var svært sentral da Royal Excel Mouscron slo Racing Genk 2-1 på bortebane i går. Ikke bare scoret den utlånte Liverpool-angriperen vinnermålet på overtid, han skaffet også straffesparket som ga hans lag ledelsen i kampen 17 minutter ut i første omgang. I tillegg var han involvert i det meste som gjestene lykkes med i angrepsvei.

Lør 2232Ble matchvinner på overtid

Taiwo Awoniyi scoret sitt andre mål på to kamper for Royal Excel Mouscron, og ble matchvinner ett minutt på overtid i 2-1 seieren over Racing Genk.

Lør 2031Awoniyi starter

Liverpools utlånte angriper Taiwo Awoniyi starter på topp for Royal Excel Mouscron i bortekampen mot Racing Genk. Avspark 20.30.

Lør 1801City enkelt videre i FA-cupen

Manchester City hadde ingen problemer med å beseire Burnley hele 5-0 i FA-cupens fjerde runde i ettermiddag.

Liverpools rival om Premier League-tittelen stilte med følgende mannskap mot Burnley: Ederson, Otamendi, Stones, Danilo, Walker, Fernandinho (D. Silva 68), Gundogan, De Bruyne (Foden 75), Jesus (Aguero 75), Mahrez, B. Silva.

Dette betyr at Manchester City skal spille en ny cupkamp i perioden 15-18. februar, når Liverpool har en ny frihelg.

Lør 1354Ekstraomganger i Premier League Cup

Liverpool U18 ledet 2-0 i kvartfinalen i Premier League Cup mot Manchester United, men så fikk Liverpool Morgan utvist, og United kom tilbake og utlignet til 2-2. Liverpools scoringer kom ved Paul Glatzel, som satte inn returen etter at han selv fikk et straffespark reddet, og Bobby Duncan.

Lør 1343Hillsborough-saken denne uken

Liverpool Echo har kjørt en oppsummering av vitneforklaringene som er blitt gitt i Preston Crown Court denne uken. Den kan du lese her.

Lør 1155Liverpool U18 starter med dette laget i kvartfinalen i Premier League Cup mot Manchester United

Kampen ser du på LFCTV GO. Avspark klokken 12.00.

Lør 0932Disse to har til sammen gjort 25 ligamål så langt denne sesongen
Lør 0924Møter Manchester United i dag

Liverpool U18 er vertskap for Manchester United i kvartfinalen i Premier League Cup i dag. Du kan se kampen direkte på LFCTV GO, med sendestart klokken 11.55. Avspark er klokken 12.00.

Lør 0007Grujic med suksess på utlån i Hertha
Fre 2116Marko Grujic med scoring
Fre 2043Akademispiller skal være klar

Overgangen til franske Billy Koumetio skal nå være i orden.

Liverpool har signert 16-årig midtstopper

Fre 1901Oppmuntrende melding fra Trent
Fre 1514Rangers har sikret seg den tidligere Liverpool-junioren Andy Firth
Fre 1432Hillsborough-rettssaken ruller videre
Fre 1413Mo Salah er tilbake på sosiale medier!

Etter to dager borte fra sosiale medier har Mohamed Salah aktivitert sine kontoer igjen. Det virker som det hele var et reklamestunt for DHL.

Fre 1254Busted!
Fre 1251Dejan er Dejan
Fre 0857Bestekompiser
Tor 2258Manchester City - Chelsea i Carabao Cup finale

Manchester City og Chelsea møtes i finale på Wembley 24. februar, forøvrig samme dag som Liverpool spiller borte mot Manchester United i Premier League.

De oppsatte ligamøtene Everton - Manchester City og Chelsea - Brighton må dermed få ny dato.

Tor 1950Trist melding

Søket etter Emiliano Sala, som var på vei Cardiff som han hadde signert for, er nå avsluttet.

Våre tanker går til hans nærmeste, og til alle i Cardiff City.

Tor 1922Kveldens U23-lag

Inkludert Lazar Markovic, som kan være i salgsvinduet:

Endelig snart slutt for Markovic

Tor 1543Daniel Sturridge letter på sløret om sine planer når fotballkarrieren er over

Spissen satser på en fremtid innen musikkbransjen.

Tor 1537Poengmessig er det bare Manchester City i fjor som tåler sammenligning
Tor 1423Arbeidet med det nye treningsanlegget går fremover

Det bygges i Kirkby.

Tor 1202Sadio Mané tok seg god tid til å prate med ung fan
Tor 0938Du kan se U23 i aksjon på LFCTV i kveld

Liverpool U23 er vertskap for Swansea City i gruppespillet i Premier League International Cup i kveld. Kampen kan du se direkte på LFCTV og LFCTV GO, med sendestart klokken 19.30. Avspark er klokken 20.00.

Tor 0824Gratulerer med dagen, Luis Suarez!

Den tidligere Liverpool-spissen fyller 32 år i dag.

Ons 2333Man City klare for finale i Carabao Cup

City vant totalt med 10-0 mot Burton etter 1-0 i returkampen i Midlands. Det betyr at Liverpool fortsatt deler rekorden for største seier i ligacupen, med 11-0 over to kamper mot Exeter i 1981/82 og 13-2 mot Fulham i 1986/87.

Ons 2327Tap for Rangers og Ryan Kent

Utlånte Ryan Kent spilte hele kampen da Rangers i kveld tapte 2-1 borte mot Kilmarnock i toppkamp i skotsk Premier League.

Ons 2219Hilsen fra Sheyi Ojo

21-åringen er på utlån til franske Stade de Reims denne sesongen.

Ons 2144Gonzalo Higuain klar for Chelsea

Premier League rival Chelsea har signert spissen Gonzalo Higuain fra Milan, i første omgang på lån ut denne sesongen.

Ons 2127McLaughlin til Rochdale

Den tidligere Liverpool-reserven Ryan McLaughlin har signert for Rochdale i League 1.

Man 2206Videre til femte runde

Liverpool U18 vant komfortabelt 4-0 over Accrington Stanley i fjerde runde av FA Youth Cup. Paul Glatzel scoret hat-trick etter Rhys Williams sitt åpningsmål. I femte runde venter Wigan på hjemmebane for de røde ungguttene.

Man 2103Leder 2-0 til pause

Liverpool U18 leder 2-0 til pause over Accrington Stanley i fjerde runde av FA Youth Cup. Se andre omgang på LFCTV eller LFCTV GO nå.

Man 2000Liverpool U18 spiller FA Youth Cup

Liverpool U18 tar imot Accrinton Stanley i fjerde runde av FA Youth Cup. Kampen hadde avspark 20.00 og du kan se den på LFCTV og LFCTV GO.

Man 1411Gratulerer med dagen, Phil Thompson!

Liverpool-legenden fyller 65 år i dag!

Man 1208Morata forlater Chelsea
Man 1017Se juniorcup på LFCTV

Liverpool U18 er i kveld vertskap for Accrington Stanley i fjerde runde av FA Youth Cup. Kampen spilles i St Helens, og du kan se den direkte på både LFCTV og LFCTV GO. Sendingen starter klokken 19.30, mens avspark er klokken 20.00.

Man 0928Awoniyi ble matchvinner

Liverpools utlånte angriper Taiwo Awoniyi scoret vinnermålet da Royal Excel Mouscron slo Oostende 2-1 i den belgiske toppdivisjonen søndag. Seieren var viktig for Mouscron i kampen mot nedrykk. Laget ligger for øyeblikket på 14. plass i en liga med 16 lag. Awoniyis scoring kom etter 68 minutter.

Man 0901Troner øverst på toppscorerlisten
Søn 2258Da 104 år gamle Bernard møtte Klopp og Kenny

104-åringen var invitert til Anfield for kampen mot Crystal Palace. Etter kampen møtte han Jürgen Klopp og Kenny Dalglish.

Søn 2124Sjuende gang Liverpool vant 4-3 i Premier League

Det er noen klassikere på denne listen. Det spørs om gårsdagens kamp vil få samme status – selv om det heldigvis fikk utfallet vi ønsket.

Søn 1853Spurs er fortsatt ni bak

Tottenham nekter å spille uavgjort. Harry Winks headet inn vinnermålet på Craven Cottage tre minutter på overtid.

Spurs er fortsatt ni poeng bak Liverpool på tabellen etter 23 serierunder.

Et stort skår i gleden for Mauricio Pochettinos menn var at Dele Alli måtte av banen med en hamstringskade. Det er dårlig nytt når de har Harry Kane skadet og Son Hueng-min i Asiamesterskapet de neste ukene.

Søn 1620Sky Sports trodde de hadde funnet den nye Huddersfield-manageren

Det hadde de ikke...

Søn 1606Babel er tilbake i Premier League – og starter

Ryan Babel er i Fulhams startoppstilling i hjemmekampen mot Tottenham.

I helgen har han gjort et intervju med Guardian, der potensialet han ikke har fått ut var tema. Det kan leses her.

Kampen mellom Fulham og Tottenham har avspark kl. 17.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Søn 1604City har økt ledelsen

Manchester City har lagt på til 2-0 og 3-0 ved Raheem Sterling og Leroy Sané.

Da er forspranget på toppen av tabellen fire poeng igjen.

Søn 1602Virtue reddet ett poeng for U23

Det endte 1-1 for U23.

Vi kommer med et kampreferat i løpet av kvelden.

Søn 1453City har tatt ledelsen

Danilo har gitt Manchester City ledelsen borte mot Huddersfield seg. Vinner City, er avstanden igjen fire poeng på toppen av tabellen.