August 2018

Tor 1417PAOK nærmer seg låneavtale

Lazar Markovic kan ende opp hos PAOK Thessaloniki på et låneopphold ut sesongen. Den serbiske vingen har ikke spilt offisiell førstelagsfotball for Liverpool siden 2015, og har vært utlånt de tre siste sesongene. Han spilte en håndfull kamper for Anderlecht forrige sesong, og den belgiske klubben skal ønske å få istand en ny avtale med midtbanespilleren som har ett år igjen av sin Liverpool-kontrakt. Standard Liege og Olympiakos viser også interesse for serberen. Men PAOK leder nå jakten på Markovic, og håper å få istand en avtale før fredagens transferdeadline. Samtalene mellom Liverpool og PAOK pågår, og Markovic er åpen for en slik overgang. PAOK ble slått ut av Champions League av Benfica i går, noe som førte til at Liverpool havnet på seedingsnivå 3 når Champions League-trekningen foretas i kveld.
Spor Time

Ons 0822Har ansatt speider for å finne talenter i Spania

Liverpool har ansatt Sylvain N'Diaye i en rolle som speider i spansk fotball. Der skal N'Diaye jobbe under ledelse av Kiko Espinar. Den tidligere midtbanespilleren, med en fortid i klubber som Marseille, Tenerife og Levante, spilte på landslaget til Senegal sammen med El Hadji-Diouf og Salif Diao i VM i 2002. Han jobbet som speider for Paris Saint-Germain før han ble ansatt av Liverpool.
AS

Tir 1842Ønsker VM-vinner til neste sommer

Liverpool kan som kjent ikke kjøpe nye spillere før i januar nå, men klubben skal ha planer om å sikre seg en ny forsvarsspiller. Frankrikes Benjamin Pavard, som spiller i Stuttgart, skal være spilleren Klopp har sett seg ut. Selv om han har spilt høyreback for landslaget, har han stort sett spilt midtstopper i klubblaget. Hvis Stuttgart ikke kvalifiserer seg for Champions League, skal prisen på forsvarsspilleren være på 35 millioner euro.
Kickoff.co.uk

Tor 0825– Markovic er på vei tilbake til Fenerbahce

Liverpool kjøpte Lazar Markovic sommeren 2014. Sommeren etter ble han lånt ut til Fenerbahce, hvor han spilte 21 kamper og scoret to mål i 2015/16-sesongen. En alvorlig hamstringskade gjorde at serberen mistet hele vårsesongen i Tyrkia.

Siden den gang har han vært lånt ut til Sporting Lisboa, Hull og Anderlecht – og nå kan han være på vei tilbake til Fenerbahce, ifølge serbisk og tyrkisk presse.

Tyrkiske Skorer siterer serbisk presse, og rapporterer at Markovic kan komme til å havne i Istanbul i løpet av de neste dagene.

Markovic er inne i det siste året av sin kontrakt på Anfield.

Søn 1204Kan være på vei til Bundesliga

Liverpool er i forhandlinger med Eintracht Frankfurt om en låneavtale for Marko Grujic for hele 2018/19-sesongen. Det rapporterer The Sunday Times.

Bundesliga-klubben vil betale en sum for å låne serberen, og skal også være villig til å betale en sum dersom han ikke får tilstrekkelig med spilletid – slik avtalen med Cardiff var forrige sesong.

Samtidig rapporterer London Evening Standard at spilleren er på vei til en annen Bundesliga-klubb. Nemlig Hertha Berlin. London-avisen hevder at han vil bli lånt ut der for den kommende sesongen, etter å ha blitt enig med Liverpool om en kontraktforlengelse.

Lør 2327Tilbyr Robertson dobling av lønn

The Sunday Mirror rapporterer at Liverpool nå er klare for å tilby Andy Robertson dobling av lønn. Skotten skal være på beskjedne 30.000 pund i uken.

Ifølge avisen skal klubben nå være klar til å mer enn doble lønnen hans – til over 60.000 pund.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er noen av journalistene som følger Liverpool tettest som rapporterer om kontraksforhandlingene – men Sunday Mirror rapporterer det som en eksklusiv.

Robertson har tre år igjen på avtalen han signerte for 13 måneder siden. Ledelsen i Liverpool er optimistiske, og tror partene vil bli enig om forlengelse i løpet av kort tid.

Tor 1047Inn i kampen om Grujic

Leeds United har kastet seg inn i kampen om Liverpools midtbanespiller Marko Grujic. Championship-klubben, som jakter opprykk til Premier League, håper å sikre seg serberen på lån ut sesongen.
The Yorkshire Post

Ons 0929Mirror: Mignolet vil skrive under for Napoli denne uken

Simon Mignolet er degradert til tredjekeeper i Liverpool, og vil derfor fullføre en overgang til Napoli denne uken. Serie A-klubben ønsker Liverpool-keeperen fordi Alex Meret er blitt skadet. Mignolet kan slutte seg til Napoli før fredag, noe som betyr at han kan spille mot Lazio på lørdag, i Napolis åpningskamp i Serie A. 30-åringen har vært i Liverpool siden 2013, og har spilt over 200 kamper for Anfield-klubben.
Mirror

Tir 2322Kan ende i Serie A

Sky Sport Italia, som normalt har god oversikt over det som skjer med transfers og italienske klubber, hevder at Torino kom med en henvendelse til Liverpool på tirsdag.

Klubben som spilte treningskamp på Anfield forrige tirsdag ønsker Marko Grujic på lån for hele den kommende sesongen. Ifølge Sky Sport Italia har klubben dårlig tid, og det spørs om en kan få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger fredag kveld.

Grujic har også blitt linket til CSKA Moskva, men Liverpool ønsker å forlenge kontrakten hans før de slipper han ut denne sesongen.

Tir 1010– Besiktas ønsker å hente Karius

Besiktas har allerede vært koblet til en Liverpool-keeper i Simon Mignolet denne sommeren, uten at det er blitt noe av. Nå hevder tyrkiske Fanatik at Istanbul-klubben ser på Loris Karius som tilgjengelig etter Liverpools kjøp av Alisson, og ønsker å hente tyskeren på lån for hele sesongen. 25-åringen, som ble hentet fra Mainz i 2016, har tre år igjen av kontrakten på Anfield.

Fanatik

Tor 1220Vil forsøke å få istand en låneavtale for Solanke

Steven Gerrard vil forsøke å få istand en låneavtale med Liverpool når det gjelder Dominic Solanke. Spissen blir i så fall den tredje spilleren som Gerrard henter på lån fra Liverpool i sommer. Ryan Kent og Ovie Ejaria er som kjent allerede på plass på Ibrox.
The Scotsman

Ons 1742Hevder Palace byr på Origi

Ifølge spanske El Desmarque har Crystal Palace lagt 18 millioner pund på bordet for signaturen til Divock Origi. Det er også interesse fra Valencia, men da kun for et lån med opsjon på kjøp.

Avisa påpeker at Valencia ikke kan konkurrere økonomisk med Premier League-klubbene, og kan derfor være en mulighet senere denne måneden dersom ingenting skjer før den engelske deadlinen torsdag kl. 18.

Origi har ett år igjen av Liverpool-kontrakten, men de røde ønsker opp mot 30 millioner pund, ifølge samme kilde, noe som er «langt mer» enn hva Valencia ser på som aktuelt. Den belgiske angriperen, som forrige sesong var lånt ut til Wolfsburg, har 21 mål på 77 opptredener for Merseyside-klubben.

El Desmarque

Ons 1227Ings kan forsvinne før vinduet stenger

Danny Ings kan komme til å forlate Liverpool før transfervinduet stenger torsdag. Liverpool tror de kan få 20 millioner pund for spissen. Crystal Palace og Southampton leder an i kampen om den populære angriperen. Ings har slitt med en rekke skader i Liverpool, og har bare spilt 25 kamper på tre sesonger som en følge av to alvorlige kneskader.
Evening Standard

Man 1632Kamp om Ojos signatur

Flere klubber skal være interessert i å hente Sheyi Ojo på lån før overgangsvinduet stenger, og Nottingham Forest er den siste klubben som har meldt seg inn i diskusjonen, ifølge avis i Nottingham.

Fra før er Fulham, Middlesbrough, Reading og Watford allerede interesserte i å låne ham, mens West Brom skal være villige til å legge 12 millioner pund for å få Liverpools 21-åring permanent.

Hucknall Dispatch

Søn 1306Ønsker utlån til Newcastle

Newcastles manager Rafael Benitez skal være interessert i å hente Danny Ings på et sesonglangt lån med en kjøpsklausul. Klubbene skal være i diskusjon om en avtale der Tyneside-klubben får Ings på lån, og en avtale gjøres permanent for 15 millioner pund dersom man holder plassen i Premier League.

Ings skal selv være interessert i å flytte til Newcastle.

TheNorthernEcho

Fre 0837– Origi kan havne i Tyrkia på lån

Damien Comolli er fotballdirektør i tyrkiske Fenerbahce. Fra 2010 til 2012 hadde han samme jobb i Liverpool – og nå vil han prøve å bruke kontaktene sine for å få i stand en utlånsavtale for Divock Origi. Det rapporterer den tyrkiske avisen HaberTurk.

Liverpool har håpet på et salg av belgieren, og en overgangssum på opp mot 30 millioner euro. Valencia har tidligere blitt nevnt som en mulig ny klubb for 23-åringen.

Manglende interesse gjør at klubben nå vil vurdere et nytt utlån, ifølge den tyrkiske avisen.