April 2019

Søn 1620– Får konkurranse om stoppertalent

Liverpool har fulgt Norwich-talentet Ciaren Jones over tid og vil forsøke å hente midtstopperen til sommeren, ifølge nettstedet Football Insider. Jones har ennå ikke debutert for førstelaget, men har imponert med kapteinsbindet for U23-laget.

Men det er flere som ønsker 19-åringen: Både West Ham og Leicester har Jones på blokka og er forberedt på å kjempe om signaturen hans, melder samme nettside.

Samtidig har Norwich store forventninger til forsvarstalentet, og klubben som akkurat er blitt klar for Premier League vil gjøre sitt for å beholde ham. Han har allerede forlenget kontrakten med kanaritrøyene tidligere i år.

Søn 1556Lillebror Hazard enig med Dortmund

Thorgan Hazard, broren til Eden, har vært koblet til blant annet Liverpool denne våren, men nå bekrefter 26-åringen at han har kommet til muntlig enighet med Borussia Dortmund foran sommervinduet. Dermed gjenstår det for klubbene å bli enige.

– Jeg har en personlig enighet med Borussia Dortmund. Jeg har snakket med dem. Nå er det opp til klubbene. De er i samtaler, sier Thorgan, ifølge belgiske VTM Nieuws.

Fre 1041Krever store penger for Marko Grujic

Atletico Madrid ser ut til å miste midtbanespilleren Rodri til Manchester City til sommeren, og har sett seg ut en Liverpool-spiller som 22-åringens erstatter.

Det er Marko Grujic, som har imponert på lån hos Hertha Berlin denne sesongen.

ESPN rapporterer at Liverpool krevet et veldig høyt beløp for 23-åringen. Hele 40 millioner euro skal være prislappen som er satt.

Grujic har scoret fire mål på 19 kamper for Hertha denne sesongen. De så tidligere ut til å kunne kjempe om europacupspill neste sesong, men har fått en skikkelig formsvikt. Hovedstadslaget har nå seks tap og én uavgjort på sine siste sju kamper.

Fre 1034Følger Nicolas Pépé tett

Nicolas Pépé har fått mye oppmerksomhet denne sesongen. Han operer i utgangspunktet på høyresiden av angrepet, og har scoret 20 mål på 36 kamper for Lille denne sesongen. I tillegg har han 12 målgivende.

23-åringen er en av de mest ettertraktede offensive spillerne i Europa for øyeblikket, og Liverpool er en av klubbene som linkes.

Den franske sportsavisen L’Equipe rapporterer fredag at Lille har mottatt sitt første konkrete bud på spilleren. Budet kom skriftlig fra Inter, og skal ha vært på 70 millioner euro.

Lille kjemper om andreplass i Ligue 1 denne sesongen, og spilleren selv vil ikke ta noen avgjørelse på sin fremtid før ligaen er avgjort. Ifølge L’Equipe er det avgjørende at klubben han går til kan tilby Champions League-fotball. I utgangspunktet er førstevalget La Liga, men han har også blitt linket til Paris Saint-Germain og Bayern München.

Liverpool skal følge situasjonen nøye, og ifølge L’Equipe ønsker de å posisjonere seg de neste ukene.

Tir 2110Liverpool er med i kampen om supertalent

Stjerneskuddet João Félix er i ferd med å gjøre en fantastisk sesong for Benfica. Den 19 år gamle portugiseren har scoret 18 mål og har 10 målgivende på sine 39 første kamper for den portugisiske serielederen, og linkes nå til en rekke klubber.

Liverpool er en av de klubbene.

Mohamed Bouhafsi i RMC er kjent som en overgangsguru, som vet hva som foregår overgangsmarkedet. Sammen med Gianluca Di Marzio er han en av journalistene med best rykte når det kommer til overganger.

Tirsdag kveld rapporterer han at fire klubber har posisjonert seg for å signere João Félix til sommeren. De fire klubbene er Manchester City, der Pep Guardiola er en stor fan av spilleren, Juventus, Liverpool og Manchester United.

Han skriver videre at Liverpool forhørte seg for 10 dager siden, og at spilleren kommer til å dra til sommeren. Angriperen har en utkjøpsklausul på 120 millioner euro, men Bouhafsi tror ikke den må møtes for at det skal bli en overgang.

Man 1357Liverpool har kontaktet Lille

Liverpool skal ha kontaktet Lille om spissen Nicolas Pepe, som også har vært på Chelseas radar. London-klubben skal være villig til å bla opp 70 millioner pund for 23-åringen, som blir sett på som erstatter for Eden Hazard, om han går til Real Madrid. Men i Frankrike hevdes det nå at også Liverpool har kastet seg inn i kampen om spilleren som har scoret 20 ganger, og har 14 assist på 36 kamper. Bare Kylian Mbappe har scoret mer i Ligue 1 denne sesongen. Klubbens president innrømmer også at Pepe sannsynligvis vil dra i sommer.
– Alle klubber må ha balanse i regnskapene, kanskje bortsett fra en. Jeg vil si jam jeg er sikker på at han drar. Han er i en priskategori vi ikke lenger kan betale. Det er et karrierevalg han må ta, sier Gerard Lopez.

Daily Mail

Søn 0951Vil forsøke å sikre seg Ajax-stjerne til spottpris

Hakim Ziyech står bokført med 19 mål og 20 målgivende denne sesongen, og dermed er klubber som Liverpool, Manchester United, Arsenal og Manchester City ute etter en spiller de kan få til spottpris. Marokkaneren er tilgjengelig for bare 25 millioner pund. Bayern München jakter også 26-åringen. Ziyech har kontrakt med Ajax til 2021, etter å ha kommet dit fra FC Twente.
Mirror

Lør 1504Liverpool og Man Utd har sendt speidere for å følge tenåringskeeper

Manchester United og Liverpool ser ut til å kjempe om signaturen til den tyrkiske tenåringskeeperen Berke Ozer. De to storklubbene har sendt speidere for å se 18-åringen i aksjon, og håper å sikre seg sisteskansen i sommer. Ozer spilte U21-lokaloppgjøret mellom Fenerbahce og Galatasaray med speidere fra de to klubbene tilstede, og han holdt nullen i oppgjøret som endte målløst. Ozer var linket til Manchester City før han signerte for Fenerbache i en overgang fra Altinordu verdt 2,5 millioner euro. Han står med bare en førstelagskamp for den tyrkiske klubben, men er fast inventar på det tyrkiske ungdomslandslaget. Han har kontrakt med Fenerbahce til juni 2022.
Mirror

Fre 1142Leeds har ung duo fra Liverpool i kikkerten

Leeds United søker terrenget etter forsterkninger foran neste sesong og to spillere som skal være i kikkerten er 22-åringene Harry Wilson og Ryan Kent. Begge utlånt fra Liverpool, til henholdsvis Derby i Championship og Rangers i skotsk Premier League. De to flankespillerne har stort sett spilt fast denne sesongen og bidratt til solid med scoringer og målgivende. Deres fremtid på Anfield virker usikker og Leeds vil følge situasjonen nøye.
Football Insider

Ons 1127Wolves har Camacho på ønskelisten

Wolverhampton er interesserte i Liverpools tenåring Rafael Camacho. Portugiseren kan være tilgjengelig på gratisovergang til sommeren, og Wolves har allerede en rekke portugisiske spillere i sine rekker, i tillegg til at manager Nuno Santo er portugiser.
O Jogo

Ons 0814Akter å gi Arsenal kamp om Lilles toppscorer

Liverpool planlegger å gi Arsenal kamp om Lille-stjernen Nicolas Pepe. The Gunners var ansett som favoritter til å sikre seg den talentfulle spissen, men nå har en rekke toppklubber i Europa notert seg 23-åringen på blokka etter at han har gjort 19 mål i Ligue 1 denne sesongen. Dermed er han bare bak PSG sin superstjerne Kylian Mbappe på toppscorerlisten i fransk fotball. Lille-presidenten skal ha akseptert at man ikke klarer å holde på sin toppscorer til sommeren. Den fransk-fødte ivorianeren hadde en prislapp på 68,7 millioner pund i januar.
L'Equipe

Man 2039Liverpool forbereder seg på å utløse utkjøpsklausulen

Liverpool er klare for å betale utkjøpsklausulen på 25 millioner euro for Julian Brandt denne sommeren, melder tyske Bild. For at utkjøpsklausulen skal bli gjeldene må Bayer Leverkusen mislykkes i å kvalifisere seg til Champions League, en posisjon de for øyeblikket er syv poeng bak med syv kamper igjen å spille i Bundesliga. Uansett kommer Liverpool til å få hard kamp om signaturen til 22-åringen av Real Madrid og Juventus. Det er ingen hemmelighet at Liverpool var interessert i tyskeren tilbake i 2017, da de i stedet valgte å gå for Mohamed Salah.

Bild

Man 1813Signerer ikke ny kontrakt med RB Leipzig

Timo Werner kommer ikke til å signere ny kontrakt med RB Leipzig, melder Sky i Tyskland. Det er klubbens CEO Oliver Mintzlaff som har fortalt dette. Werner har 17 mål på 31 kamper i alle turneringer denne sesongen, og har en kontrakt som går ut etter neste sesong. Liverpool skal ha vært interessert i 23-åringen i en god stund, og er en av favorittene til å sikre den tyske spissens signatur. Tidligere i år ble det hevdet at Bayern München hadde kommet til enighet med Werners agent om en overgang, noe som ikke ble godt mottatt hos RB Leipzig.

Sky

Fre 0822Liverpool er en av flere Premier League-klubber som vil ha brasiliansk ving

Arsenal leder kampen om Ajax-vingen David Neres foran Liverpool og Manchester United. Brasilianeren er et transfermål for en rekke klubber over hele Europa etter imponerende spill i Eredivisie denne sesongen. 22-åringen, som står bokført med åtte mål og 11 målgivende pasninger, er også blitt fulgt av Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Everton og Chelsea. Neres vil koste rundt 40 millioner euro. Han er primært høyreving, men kan også spille venstreving og som offensiv midtbanespiller.
Daily Telegraph

Tor 0815Liverpool nevnes igjen som en mulighet for Eden Hazards lillebror

Mens Eden Hazard er på vei til Real Madrid, kan hans lillebror Thorgan være på vei til Premier League.

Liverpool har den siste tiden blitt linket til 26-åringen, og det har blitt rapportert at de røde skal ha bydd 36 millioner pund for belgieren. Han skal også være ønsket i Atletico Madrid og Borussia Dortmund.

Thorgan Hazard spiller for Borussia Mönchengladbach, og kan spille på begge kantene. Denne sesongen har han 15 kamper på høyresiden av angrepet, og 14 kamper på venstre, ifølge Transfermarkt.

Han har scoret 12 mål og har 11 målgivende på sine 29 kamper denne sesongen.

Kontrakt til 2020

Kontrakten hans med Gladbach går ut neste sommer, og han har takket nei til forlengelse, rapporterer The Mirror. Nå har sportsdirektør Max Eberl uttalt seg - og han nevner Liverpool som en mulighet.

– Thorgan har informert oss om at han ikke ønsker å forlenge kontrakten sin, og at han ønsker å forlate klubben til sommeren for å ta neste steg. Jeg har hørt slike ting bli sagt 15 ganger de siste 10 årene, og store spillere har forlatt oss. Slik er det, sier han til tyske Sky.

– Vi får se hvor ferden går videre. Jeg vet ikke om det vil bli Borussia Dortmund som stadig blir nevnt, eller Atletico Madrid, Liverpool eller en annen klubb.

Ifølge Kicker er Dortmund i førersetet. Han kom til Gladbach fra Chelsea i 2015 for 7,2 millioner pund.

Liverpool har god erfaring med å kjøpe angrepsspillere med en fortid i London-klubben.

Man 1204Hevder Liverpool har høyeste bud på lillebror Hazard

Spekulasjonene er godt i gang foran sommervinduet, og Liverpool skal ha blandet seg inn i kampen om Borussia Mönchengladbach sin Thorgan Hazard, som allerede påstås å «ha gitt sitt ord» og blitt enig med Dortmund.

Ifølge tyske Kicker skal Dortmund være villig til å betale 40 millioner euro for 26-åringen, som er to år yngre enn storebror Eden, og kan da bli erstatter for Chelsea-klare Christian Pulisic. Men belgiske DH opplyser at Liverpool byr mer enn tyskerne.

Samtidig skriver DH at selv om et slikt bud er flatterende, er det ikke sportslig attraktivt for en spiller som ønsker masse spilletid i sin fremtidige klubb. «Han er klar over at det blir vanskeligere for de røde», skriver avisa, som legger til:

«Mönchengladbach pusher Hazard til Liverpool, men spilleren selv vil ikke dra. Det ligger an til å bli anspent stemning etter sesongen.»

La Dernière Heure / Kicker

Man 1138– Vil tilby Origi ny kontrakt

Mye tydet på at Divock Origi skulle forlate klubben i fjor sommer, men spilleren selv ønsket å bli værende og kjempe om plassen. Gjennom sesongen har angriperen imponert Jürgen Klopp på trening med gode holdninger, og han har klart å havne foran Daniel Sturridge og Xherdan Shaqiri i køen blant innbytterne. Nå hevder nettstedet Football Insider at prestasjonene har overbevist de røde, som ønsker å tilby belgieren en forlenget avtale. Den nåværende kontrakten løper ut sommeren 2020.

Football Insider

Søn 0919Vurderer angriper fra Lyon - og det er ikke Nabil Fekir

Memphis Depay har tatt store steg siden han forlot Manchester United sommeren 2017. I fransk fotball har han funnet tilbake til seg selv og den spilleren som var så ettertraktet da han slo gjennom for PSV Eindhoven.

Liverpool var linket til ham også den gang - men da endte han opp i Manchester United. Nå er han en sentral del av et nederlandsk landslag som fungerer igjen, sammen med landslagskaptein Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum. Han hadde tre mål og tre målgivende på sine to siste (!) kamper for Nederland, i landslagspausen i mars. For Lyon har han åtte mål og 14 målgivende denne sesongen.

Nå ønsker han å forlate Lyon, rapporterer den franske sportavisen L’Equipe.

Lyon vil kreve minst 30 millioner euro for 25-åringen, og Liverpool skal være blant klubbene som er interessert. De helrøde skal se på Memphis som et godt alternativ dersom de skulle miste Sadio Mané til Real Madrid, ifølge Daily Mail.

Ons 0905Prislappen LFC har dersom Marko Grüjic skulle bli solgt

Utlånte Marko Grüjic uttalte nylig at han gjerne ble ytterligere en eller to sesonger til i Hertha Berlin, etter en god sesong hos hovedstadslaget. Det kan imidlertid være at Liverpool ønsker kontanter for 22-åringen og et salg som vil styrke sommerens transferfond. Prisen som de røde har sett seg ut skal være £20M for spilleren de hentet for £5.1M fra Røde Stjerne i 2016 og manager i Hertha, Pal Dardai, vurderte som "den midtbanespilleren han hadde sett i klubben".
Football Insider

Tir 1406Rabiot glipper for Liverpool

Paris Saint-Germain Adrien Rabiot har lenge blitt koblet til Liverpool på ryktebørsen, men nå skal Real Madrid være favoritt til å sikre seg 23-åringen. Midtbanespilleren har ikke spilt siden desember siden han ikke har ønsket å signere ny kontrakt. Hans nåværende avtale går ut til sommeren. Arsenal der PSGs tidligere manager Unai Emery er manager har også blitt koblet til franskmannen. Men ifølge franske medier skal Real Madrid være klubben han har mest lyst til å dra til.
El Chiringuito

Man 1142Boost for Liverpool i jakten på stortalent

Callum Hudson-Odoi (18) skal være nærmere en Chelsea-exit etter søndagens kamp mot Cardiff. Chelsea-manager Maurizio Sarri fikk nok en gang mye kritikk for å latt stortalentet sitte på benken hele kampen, da Chelsea på meget heldig vis snudde kampen til 2-1 i sin favør. Interessen skal absolutt være til stede fra Liverpool, og det ble sagt at agenten til 18-åringen snakket med Liverpool FC for noen få dager siden. Nå melder Daily Mirror at Liverpool og Manchester United skal ha fått en boost i jakten på Hudson-Odoi etter at han nok en gang ble vraket på Chelsea. Barcelona og Bayern München er også med i kampen om signaturen til talentet som fikk sin første start for England i deres 5-1 seier over Montenegro forrige uke.

Daily Mirror