Mars 2019

Fre 1300– Agenten snakket med Liverpool FC

Stortalentet Callum Hudson-Odoi (18), som nylig debuterte for det engelske landslaget, er svært ettertraktet og har ikke forlenget avtalen med Chelsea, noe som strekker seg til 2020. Liverpool er blant klubbene som følger utviklinga til tenåringen, og tyske Kicker hevder at spillerens agent allerede har vært i samtale med de røde. Chelsea – som har fått signeringsnekt av FIFA i de to neste transfervinduene, en avgjørelse de har anket – har samtidig ingen ønsker om å slippe Hudson-Odoi.

Kicker

Fre 0916Hevder prislappen er 30 millioner pund

Det er nettstedet Football Insider som skriver at Dejan Lovren ligger an til å bli solgt dersom noen legger 30 millioner pund på bordet. Ifølge kilden deres skal Jürgen Klopp være villig til å gi grønt lys for en overgang hvis klubben aksepterer et bud på stopperen som flere storklubber i Italia viser interesse for. Lovren, som har slitt med skader i sesongen etter å ha spilt finale i VM og Champions League, ble kjøpt fra Southampton for 23 millioner pund i 2014.

Football Insider

Ons 2349Lovren ønsket av flere klubber

Dejan Lovren skal være på ønskelista til både Roma, Napoli og AC Milan.

Den kroatiske 29-åringen blir sett på som en mulig erstatter for Kostas Manolas i Roma, mens han i Napoli ses på som en erstatter for Kalidou Koulibaly, om han blir solgt.

Lovren har kontrakt til 2021 i Liverpool, og klubben har opsjon på en sesong til.

Mirror

Ons 0929– Det er ikke mulig å få Mané bort fra Liverpool

Den spanske journalisten Guillem Balague mener det ikke er noen sjanse for at Real Madrid klarer å sikre seg Sadio Mané fra Liverpool i sommer.

– La meg fortelle dere hva jeg vet om dette. Vi vet omtrent med sikkerhet at Zidane ønsket at Mané skulle komme til Madrid sist sommer. Samtaler fant sted, og Real Madrid viste interesse for ham. Men så forlot Zidane klubben, og det var det, sier Balague på sin egen YouTube-kanal.

– Det er enkelt å gjenopplive dette ryktet, og det er hva som har skjedd. Den samme historien sirkulerer igjen, men problemet er at Liverpool ikke har noen interesse av å kvitte seg med Mané. Det finnes ingen utkjøpsklausul. Det finnes faktisk ikke noen måte å få Mané bort fra Liverpool. Så med tanke på dette vil jeg si at vi kan legge dette ryktet dødt, legger han til.

Tir 0920Hevder Moreno kan få toårskontrakt med Barcelona

Alberto Moreno kan bli tilbudt en toårskontrakt for å spille for Barcelona. Men akkurat som på Anfield vil venstrebacken da bli en benkesliter, ettersom Jordi Alba er førstevalget i hans posisjon.
Sport

Man 1324– I samtaler med Barça

19 år gamle Matthijs de Ligt, det enorme midtstopper-talentet fra Nederland som allerede er Ajax’ kaptein, har vært linket til Liverpool og en rekke andre klubber denne sesongen, men nå hevder spansk presse at han skal møte en delegasjon fra Barcelona mandag og tirsdag denne uka, med mulighet for en overgang sørover til sommeren.

Mundo Deportivo

Fre 1330Kjemper med rivaler om Betis-back

Sidebacken Junior Firpo linkes både til Arsenal, Manchester City, Tottenham og Liverpool. 22-åringen skal ha en utkjøpsklausul på 50 millioner euro, etter at han signerte en ny kontrakt med Real Betis sist sommer. En kontrakt som løper til 2023. Firpo har slitt med muskelskader den siste tiden, og har spilt bare en håndfull kamper de siste tre månedene. Juventus, Barcelona og Real Madrid nevnes også i forbindelse med forvarsspilleren som gjorde tre mål på sine sju siste kamper i La Liga.
TMW

Tor 1700– Liverpool henter ikke hjem Karius

Ifølge tyrkisk media jobber Besiktas med å sende Loris Karius tilbake til Liverpool. Klubben skal være misfornøyd med tyskerens prestasjoner. Dette rapporteres etter at Karius har gått til FIFA fordi han ikke har fått lønn på fire måneder.

The Mirror melder at Liveprool ikke kommer til å hente hjem målvakten sin, og det har heller ikke vært kontakt mellom partene.

Karius er utlånt til Super Lig-klubben frem til sommeren 2020.

Tor 1244Liverpool er fortsatt interesserte i Chelsea-talent

Chelsea-talentet Callum Hudson-Odoi er fortsatt interessert i en overgang til Bayern München, men det er fremdeles ingen fremgang i forhandlingene mellom Bundesliga-klubben og London-klubben. Liverpool er også fortsatt interesserte i 18-åringen, melder BILDs mann på Bayern, Christian Falk, på Twitter.

Ons 0825Ivrer etter å sikre seg Brahimi

Liverpool og Newcastle ivrer begge etter å sikre seg Bilal Brahimi fra Middlesbrough. Den franske tenåringen kom til Boro i 2017 fra portugisiske Leixoes, og debuterte for Middlesbroughs førstelag i ligacupen tidligere denne sesongen. Boro-ledelsen har ikke klart å komme til enighet med 18-åringen om en ny kontrakt, og nå er en rekke klubber både i England og Frankrike ute etter signaturen hans. Franske Rennes skal være favorittene i kampen om navnetrekket til spilleren.
Teamtalk

Tir 2117– Liverpool viser interesse for Dybala

Juventus sin 25 år gamle angriper Paulo Dybala har ikke hatt en spesielt god sesong. Argentineren har scoret ni mål på 35 kamper. Nå vurderer Juventus et salg til sommeren.

Da Juve tok seg videre i Champions League og slo Atletico Madrid, startet Dybala på benken. Han har vært inn og ut av laget de siste månedene.

Tutto Mercato er ikke den kilden vi tar aller mest seriøst - men de hevder at Liverpool viser seriøs interesse for 25-åringen.

Dybala har blitt linket til en rekke storklubber den siste tiden.

Man 1935– Zidane har fortsatt Mané på ønskelisten

Etter Champions League-finalen i fjor kom det rapporter fra France Football om at Zinedine Zidane hadde Sadio Mané på ønskelisten, og ville kjøpe ham til Real Madrid.

Så sa Zidane opp jobben, og Mané ble i Liverpool. Der er han nå inne i sin mest produktive sesong så langt, og scoret på søndag sitt 20. mål for sesongen.

Real Madrid-styret skal ha gitt Zidane forsikringer om at han vil kunne forsterke stallen til sommeren, og det er ventet at den spanske hovedstadsklubben vil bruke store penger. De er linket til spillere som Christian Eriksen, Eden Hazard, Neymar og Kylian Mbappé.

Nå rapporterer igjen France Football at Zidane ønsker Mané.

26-åringen signerte en ny langtidskontrakt med klubben i november, og har avtale til sommeren 2023.

Tir 2021– Karius har gått til sak mot Besiktas

De siste dagene har Loris Karius blitt kritisert av sin manager Senol Gunes. Besiktas-sjefen skal ha beskyldt Karius for manglende motivasjon - og skulle gjerne satt ham ut av laget.

Nå kommer den tyske avisen Bild med svært oppsiktsvekkende nyheter. Ifølge den tyske avisen har Karius gått til sak mot utlånsklubben sin via FIFA.

Foreløpig er det ingen andre som har rapportert om saken.

Målvakten etterlyser fire måneder med lønninger. Den tyrkiske klubben skal ha 10 dager på seg, men denne fristen har nå gått ut. Besiktas kan med det bli straffet med poengtrekk eller ekskludering fra europacuper.

Karius er i utgangspunktet lånt ut frem til 2020 - men dersom det er holdt i disse rapportene spørs det hvor lenge han er blir i Istanbul.

Man 2328Coutinho var ikke ideell for Klopp

Den tidligere Liverpool-profilen Coutinho har slitt med formen i Barcelona - og ryktene om at Barcelona vurderer å selge angriperen florerer.

Det har vært få konkrete rykter om at Liverpool skal være interessert i å hente ham tilbake - men enkelte har koblet Coutinhos svake form med en retur. Men skal man tro den spanske avisen Sport - var aldri Coutinho den ideelle spilleren for Klopp.

Sport melder nemlig at Liverpool-sjefen var svært mottakelig for budet på Coutinho fra Barcelona i fjor sommer. Særlig siden summen var så høy for en spiller som ville bort.

Samme avis hevder at selv om Klopp offentlig roste Coutinho, skal han aldri ha vært helt overbevist om at brasilianeren var ideell til den intense spillestilen med høyt press.

Man 1445Nederlandsk hurtigtog vurderes

Liverpool skal være en av mange storklubber som følger Steven Gergwijn nøye. Tottenham, Manchester United, Borussia Dortmund, Bayern München og Inter er nevnt. 21-åringen debuterte i høst på det nederlandske landslaget og er i ferd med å gjennomføre en sterk sesong hos PSV. Den høyrebente "innovervingen" ventes å skaffe PSV minimum £30M ved et salg.
De Telegraaf

Søn 0840Liverpool er klare til å tilby Van Dijk en ny kontrakt

Virgil van Dijk vil bli tilbudt en solid lønnsøkning av Liverpool, da Real Madrid og Barcelona har begynt å vise interesse for nederlenderen. Midtstopperen vil bli tilbudt en ny kontrakt med en ukelønn på 200 000 pund, som gjør at han kommer opp på samme lønnsnivå som Mohamed Salah. 27-åringen har nå en ukelønn på rundt 125 000 pund. Han fikk også et engangsbeløp på 6 millioner pund da han signerte for Liverpool i januar i fjor. Van Dijk skal også ha fått en lojalitetsbonus på 5 millioner pund, og vil få ytterligere 4 millioner pund den dagen han runder 150 kamper for Anfield-klubben.
Mirror

Lør 0847Tenåring fra Birmingham i søkelyset

Wolves, Manchester United, Southampton og Leeds linkes til Birminghams 16 år gamle spiss Ramello Mitchell. Liverpools speidere har sett tenåringen i aksjon tidligere denne sesongen, og han har scoret jevnt og trutt for The Blues.
BirminghamLive

Ons 1528Klopp topper Real Madrids ønskeliste

Real Madrid viser interesse for Jürgen Klopp. Tyskeren er nå den spanske klubbens foretrukne managerkandidat, og navnet til Liverpool-manageren står øverst på en liste som også inneholder Mauricio Pochettino og Max Allegri. Real Madrid ble slått ut av Champions League av Ajax i går kveld, og er ute av kampen om alle trofeer i mars. Det er likevel sannsynlig at de beholder Santiago Solari frem til sommeren.
Independent

Ons 0819Schalke peiler seg inn på Awoniyi

Den utlånte Liverpool-spissen Taiwo Awoniyi storspiller i Belgia, og nå viser Schalke interesse for den unge nigerianeren. Schalke ønsker en permanent overgang for 21-åringen som har gjort seks mål og slått to målgivende pasninger på sju kamper for Mouscron i Jupiler Pro League. Bundesligaklubben har allerede kontaktet Liverpool, men en rekke andre klubber viser også interesse for afrikaneren, inkludert franske og belgiske klubber som ønsker å låne spissen neste sesong. Mainz viser også interesse. Liverpool vil be om 12,9 millioner pund dersom de velger å selge Awoniyi, men Anfield-klubben vurderer å låne ham ut en sesong til isteden.
Liverpool Echo

Tir 1000Liverpool vil hente stopperpartner til Van Dijk fra Bundesliga

Liverpool ønsker å styrke midtforsvaret med Borussia Mönchengladbachs Matthias Ginter til sommeren. Jürgen Klopp signerte Ginter for Borussia Dortmund i 2014, og nå ønsker han en gjenforening med 25-åringen. Ginter flyttet på seg til Gladbach i 2017 for 17 millioner euro, og har vært fast inventar på deres lag siden.
Calciomercato

Man 1514Linket til Burton-talent

Liverpool, Everton og Fulham linkes til akademitalent hos Burton Albion. Det er U15-spilleren Jaylan Wildbore som har fanget oppmerksomheten til de tre Premier League-klubbene.
Sunday People

Man 0827Vurderer å signere Isco fra Real Madrid

Både Liverpool og Manchester United vurderer å kjøpe den offensive midtbanespilleren Isco fra Real Madrid i sommer. 26-åringens fremtid på Santiago Bernabeu er usikker etter en svak sesong hvor han bare har gjort ett ligamål. Isco har kun vært i Reals startoppstilling i fem seriekamper denne sesongen, og har slitt mye benk. Totalt har han scoret fire mål på 26 kamper denne sesongen. Hans kontrakt med den spanske klubben løper ut sommeren 2022. Italienske Juventus linkes også til spanjolen.
Tuttosport

Fre 2242– Ingen fra Bayern har kontaktet oss

Tidligere denne uken rapporterte Bild at Bayern München hadde kommet til enighet med Timo Werners agent om en overgang i 2019 eller 2020.

Werner er en angriper som har blitt linket til Liverpool - men ser nå ut til å havne i Bayern. RB Leipzig er ikke fornøyd med Bayern oppførsel.

– En enighet for 2019 er umulig akkurat nå. Vi måtte vært enig med Bayern, og det er vi ikke. Ingen fra Bayern har kontaktet oss, sier Ralf Rangnick ifølge Liverpool Echo.

Bayern har gjort for vane å hente de beste spillerne fra de andre klubbene i Bundesliga - ofte gratis. Timo Werners kontrakt går ut i 2020.

– Dette vil ikke bli en ny sak som Leon Goretzka og Robert Lewandowski, med oss og Timo Werner, sier Rangnick.

De siste uttalelsene vil gi Liverpool håp - dersom det er reell interesse.

– Det er ikke et alternativ, og ikke noe vi trenger å tenke på. Klubber som ønsker ham vil ta kontakt til sommeren, og så vil vi finne en rettferdig løsning alle er enig i, sier Leipzig-sjefen.

– Ingenting annet er noe alternativ.