SpillerbørsDersom det stemmer at Premier League-klubber er interessert i Grujic, så får de neppe rabatt etter dette

Marko Grujic var Liverpools beste da de røde røk ut av ligacupen.

Adrián7

Gjør to veldig gode redninger i kampen - og spesielt den fra Rob Holding er bra, selv om han får den rett på seg. Kunne blitt straffehelt etter å ha tatt den første straffen i straffekonkurransen fra Elneny. Dessverre ble det ikke slik denne gang.

Neco Williams7

Møter £72 millioners-mannen Pepe og en Sako som i dag er tatt ut på landslaget på sin side – der Arsenal sender alle sine angrep. Etter en litt «shaky» start spiller han seg bra opp utover i kampen.

Rhys Williams7

Imponerende kamp av Rhys Williams, som får mye å gjøre når Arsenal angriper mot ham og Neco Williams. Imponerende i pasningsspillet, og enkelte langpasninger er som å se Virgil! Flere viktige inngripner.

Virgil van Dijk7

Skulle bare spille én omgang, men ender opp med å spille en hel time. Er nære ved å score, men hindres av en feberredning av Bernd Leno. Har en sånn tilstedeværelse som smitter over på unguttene rundt seg.

James Milner5

Det er ikke ofte en bruker alderen mot James Milner, men i dag så han dessverre ut som en 34 år gammel back. Han kommer nok ikke til å spille så mye venstreback lenger etter kjøpet av Kostas Tsimikas, men i dag måtte han inn der. Veldig på etterskudd, og hang ikke helt med. Kan være glad for at det ikke er VAR på dette stadiet i ligacupen.

Curtis Jones7

At Curtis Jones har selvtillit er ikke noe nytt, men at han skal varte opp med rabonas på seniornivå har vi ikke sett før. Veldig positiv i spillestilen og ser alltid fremover. Spiller en glimrende stikker som fører til Liverpools første sjanse. Fra straffemerket må han være noe av de sikreste vi har.

Marko Grujic8

Det ryktes om Premier League-interesse for Marko Grujic, og dersom det stemmer at West Ham og Southampton er interessert, så får de neppe rabatt etter dette. Styrer det fra sin defensive midtbanerolle og blir bedre og bedre utover i kampen. Veldig farlig på offensive dødballer, og er veldig nære scoring ved flere anledninger.

Harry Wilson6

Etter en veldig anonym førsteomgang er han mer med i andreomgangen. Tidvis kombinerer han bra med Jota etter pause. Glimter til med noen flotte langpasninger, men får ellers ikke vist frem den flotte venstrefoten sin. Dødballene ga aldri Arsenal problemer. Misbruker dessverre det avgjørende straffesparket.

Mohamed Salah6

Det var en anonym Mohamed Salah vi fikk se på Anfield i dag. Var veldig lite involvert, og det så nesten ut som han ble brukt for å bare gi Arsenals forsvar bekymringer. Positiv når han først er involvert – men det var det lite av.

Diogo Jota7

Den friskeste av de tre lengst fremme, og kommer seg til et par sjanser etter å ha kombinert med sine nye lagkamerater. Er den som står bak Liverpools første sjanse, avslutter før Minaminos tverrleggertreff, og blir muligens snytt for et straffespark.

Takumi Minamino6

Skal gi Liverpool ledelsen helt på tampen av førsteomgangen, men avslutter i tverrleggeren fra kloss hold. Gjør en del småfikse ting, men sliter med å bli skikkelig involvert. En spiller vi forventer litt mer av.

Divock Origi

Kommer inn og spiller 29 minutter, uten at han klarer å involvere seg. Misbruker også et straffespark.

Joe Gomez

Kommer inn for Virgil van Dijk og spiller 29 minutter. Gjør sakene sine bra ved siden av Rhys Williams.

Georginio Wijnaldum

Kommer inn på slutten når Liverpool jager mål. Lekkert straffespark i straffekonken!