Spillerbørs:Mané sentral da VAR stakk kjepper i hjulene for Liverpool

Sadio Mané gjorde kampens første mål, og var meget sentral da Liverpool og Everton spilte 2-2 på Goodison. Det var senegaleseren som VAR på uforståelig vis slo fast var i offside før han la inn til Henderson på kapteinens annullerte overtidsmål.

Adrián4

Gir en litt unødig corner som fører til scoringen, og er også veldig passiv når han ikke klarer å stoppe Michael Keanes heading. Gir senere en unødig corner til, og sprer usikkerhet i forsvarsrekka.

Trent Alexander-Arnold5

Er ikke alltid helt oppe i situasjonene defensivt. Har et godt frispark etter 25 minutter, men burde ha fått mer ut av frisparket i sluttminuttene.

Joël Matip6

Gjør en grei nok kamp etter et langt skadeavbrekk, selv om han av og til fikk problemer med Calvert-Lewin. Var nær ved å score med en heading i andre omgang.

Virgil van Dijk

Blir utsatt for en forferdelig takling av Pickford etter bare noen få minutters spill, og at VAR ikke griper inn og gir Everton-keeperen rødt kort er ufattelig.

Andy Robertson8

Åpner kampen med en ny målgivende pasning, og burde hatt en til da Mané ikke scorer på nesten en blåkopi senere i kampen. Utmerker seg med en viktig defensiv inngripen når Calvert-Lewin var nær å komme fri et kvarter før slutt.

Jordan Henderson8

Kapteinen leverte en strålende kamp, og trodde han hadde blitt matchvinner på overtid, men VAR grep dessverre inn med en uforståelig offside-annullering.

Fabinho5

Kommer ikke opp i duellen når Keane header inn 1-1, og leverer en ujevn kamp.

Thiago Alcântara7

Får nok ikke like god tid som han var vant med i Bundesliga, og utsettes for noen tøffe taklinger, hvor den ene ender med rødt kort på Richarlison. Har et godt skuddforsøk etter en drøy halvtime, og spiller seg opp utover i kampen.

Mohamed Salah7

Kontant og vakker scoring, men leverer litt veike avslutninger på et par gode muligheter i første omgang.

Roberto Firmino6

Jobber iherdig, men det blir ikke noe sluttprodukt ut av det i dag heller. Media vil fokusere på at scoringen ikke kom i denne kampen heller.

Sadio Mané8

Flott og kontant scoring når han setter ballen i nettaket i åpningsminuttene. Burde ha scoret en gang til før pause, men ballen gled av foten til senegaleseren. Leverte et strålende forarbeid på Hendersons underkjente scoring på overtid, og hvordan VAR kunne slå fast at han var offside sliter vi fortsatt med å forstå. Liverpools beste.

Joe Gomez5

Tidvis alt for passiv i stoppergjerningen, inkludert på 2-2 scoringen der han virker feilplassert i forhold til Calvert-Lewin.