Dette skriver avisene«Klopp er den som snakker mest om at han ønsker fem bytter. Her trengte han bare to for å endre kampen»

Liverpools innbyttere endret kampen da Liverpool vant sin fjerde strake hjemmekamp på Anfield.

Liverpool snudde 0-1 til 2-1, og vant sin femte ligakamp for sesongen da West Ham gjestet Anfield lørdag kveld. Det er nok til å innta tabelltoppen, før Everton møter Newcastle på bortebane søndag.

De røde stanget og stanget, frem til Jürgen Klopp gjorde et dobbelbytte. Han tok ut Curtis Jones og Roberto Firmino, og satte inn Xherdan Shaqiri og Diogo Jota.

«Jürgen Klopp er en av de som snakker mest om at Premier League skal endre reglene og tillate fem innbyttere – men trengte bare to for å endre denne kampen», skriver Jonathan Northcroft i The Sunday Times

«Det var tett, og en veldig vanskelig kamp for Liverpool. West Ham-spillerne holdt seg til forpliktelsene, og frustrerte dem med et strålende organisert forsvar. Det ble tøffere for Liverpool med skadene, samtidig som Sadio Mané hadde en rolig dag, mens Roberto Firminos svake form fortsetter», skriver han.

Kan Jota ta plassen mot City?

Chris Bascombe i The Telegraph mener at Jota nå kan ha spilt eg inn i laget som skal til Etihad Stadium for å møte Manchester City neste helg. 

«Tanken på å dra til The Etihad uten en fra trioen som har gitt Liverpool så mye suksess ville vært utenkelig for noen uker siden. Basert på dagens form, viste Jota hvorfor han kan like komfortabelt kan passe inn ved siden av Mohamed Salah og Sadio Mané som Roberto Firmino».

«For andre uke på rad sørget han for avslutningen i et Anfield-comeback, da Liverpool klatret tilbake på Premier League-toppen etter en hardt tilkjempet seier».

UTE AV FORM: Roberto Firmino er et stykke unna toppformen.

UTE AV FORM: Roberto Firmino er et stykke unna toppformen.

Formen til «Bobby» har blitt et stort samtaletema denne sesongen. Bascombe mener at det er naturlig han får en formdipp…

«Det er ikke noen stor overraskelse, at han etter å løpt et maraton hver uke for å sette i gang Klopps høye press, til tider ser mer sliten ut enn tidligere. At Jota tar bort litt av presset vil gi han flere muligheter til å holde seg pigg».

På tabelltopp med mer i vente

Resultatet gjorde at Liverpool klatret til førsteplass på tabellen. David Maddock i The Mirror var imponert over måten laget slo tilbake på.

«Dersom det noen gang var en kamp som viste hvorfor dette laget fortjener så mye skryt, så var det denne. De har nå havnet bak i ALLE sine ligakamper på Anfield denne sesongen, og på en eller annen måte vunnet alle. Det viser en mental styrke som ikke er matchet av noen andre fotball-lag i verden», skriver Maddock. 

At laget gjorde det uten flere av sine beste spillere, imponerte Mirror-journalisten.

«Dette betyr at de røde går inn i november i deres vante posisjon på toppen av Premier League, og fortsatt har de kavaleriet på vei tilbake også. Thiago, Naby Keita, Joel Matip og Kostas Tsimikas er ventet tilbake i trening denne uken», skriver han.

Debutanten i midtforsvaret

Nathaniel Phillips er 23 år gammel, og faktisk noen måneder eldre enn Joe Gomez. Mot West Ham fikk han debuten sin, og ble kåret til banens beste av Sky Sports.

DEBUTERTE: Nathaniel Phillips fikk sin debut i Premier League.

DEBUTERTE: Nathaniel Phillips fikk sin debut i Premier League.

Bascombe skriver om overraskelsen i lørdagens startoppstilling.

«Spørsmålet på denne ukens spørsmål om hvordan Liverpool erstatter Virgil van Dijk, var at Klopp gikk for alder heller enn uerfarenhet, og ga Nat Phillips oppgaven i midtforsvaret i fraværet til de to andre seniorstopperne. Phillips gjorde Premier League-debuten sin, men som 23-åring er han som en veteran sammenlignet med alternativene. Han gjorde det bra, og hans beste øyeblikk kom med en heading på overtid, da han headet bort West Hams siste corner. Det ville van Dijk vært stolt av.

«Han vant alt i luften, og fikk ikke panikk på West Hams hurtige kontringer», skriver Maddock.

Sunday Times-journalisten mener Phillips vant duellen med £45 millionersmannen Sebastian Haller.

«Moyes siktet seg inn på ham, med å bruke Sebastian Haller mot debutanten så ofte som mulig, men £45 millionersmannen fra Frankrike skuffet igjen, samtidig som Phillips sin selvtillit vokste da han forsto at han kunne ta ham fysisk».