SpillerbørsDet er ikke alltid like pent, men Liverpool tok en ny deilig lagseier og inntok tabelltoppen

Vi har Gini Wijnaldum som Liverpools bestemann mot West Ham.

Alisson Becker6

Har egentlig veldig lite å gjøre i dag. Kan ikke klandres for målet, og gjør det vi må forvente fra ham ellers. Uansett – det er veldig godt å ha ham tilbake, for han sprer en helt annen trygghet til resten av laget enn sin erstatter.

Trent Alexander-Arnold7

En god kamp av Trent Alexander-Arnold. I en kamp der Liverpool stanger og stanger må han være en av våre kreative, og han står bak flere av angrepene med sin gode høyrefot. Er også blitt en ganske god dribler etterhvert, og kroner sin 100. Premier League-kamp med ny seier.

Nathaniel Phillips7

Dette var en god Premier League-debut av Nat Phillips! Markerer seg umiddelbart i to hodedueller mot sterke Sebastian Haller. Han vinner ikke alle duellene, og spiller stort sett på det trygge, men får vist frem luftstyrken sin ved flere anledninger. Den siste headingen fem minutter på overtid var viktig og deilig!

Joe Gomez6

Er både svak og litt uheldig på West Hams åpningsmål, når han header innlegget rett til Fornals. Gjør det greit defensivt, men det er tydelig at han nå er den rutinerte stopperen som skal starte mange av Liverpools angrep. Det er ikke hans feil, men han har rett og slett ikke den pasningsfoten til Virgil van Dijk, og det blir veldig mange forsøk som går ut til dødball for gjestene.

Andy Robertson7

Evighetsmaskinen Andy Robertson bare går og går. Er en av de farligste offensivt i denne kampen, og skaper mye på sin venstrekant. Med litt mer marginer på sin side står han med både scoring og målgivende i dag, men han må nok øve litt på volleyteknikken.

Curtis Jones6

Det er ikke Curtis Jones sin skyld at han er omringet av verdensstjerner og kanskje ikke helt har det samme nivået inne. Scouseren blir kastet ut i det, og skal være en av de som skaper det offensivt for Liverpool. Han er ikke redd for å prøve, men det er ikke alltid det går. I dag var en slik dag.

Jordan Henderson7

En god kamp av Jordan Henderson, og spesielt når lager stanger og han er den som skal piske opp tempoet og ta tak i det. Er tidvis overalt i andreomgangen.

Georginio Wijnaldum7

Vi har Gini Wijnaldum som Liverpools beste i dag. I førsteomgangen, da det var lite som fungerte offensivt for Liverpool, var det han som tok tak og startet angrep med å ta med seg ballen fremover. Minner litt om måten han spilte for Nederland under Ronald Koeman. Det er bra for de røde om 29-åringen nå finner formen.

Mohamed Salah7

Når det så mørkt ut var det Salah som tok ned ballen fra Curtis Jones og ble sparket ned av Masuaku. Straffesparket satte han selv i mål. Gjør mye småpent, og ser ut til å ha formen inne, selv om han ikke lykkes med alt.

Roberto Firmino5

Roberto Firmino er dessverre et stykke unna formen. Han tar ikke like mange løp som tidligere og binder opp motstanderens forsvarsspillere slik vi har vært vant med. Når touchen samtidig ikke stemmer, og han er veldig langt unna å skape noe, er det tydelig at han ikke er i form. Slik har det dessverre vært en stund nå – men heldigvis for ham har ikke Minamino tatt vare på sjansen når han har fått den.

Sadio Mané7

Sadio var tydelig tent i dag, og startet kampen veldig bra. Han ønsker hele tiden at noe skal skje. Med West Hams formasjon vil det alltid være tøft for Liverpools kantspillere i dag. Kunne med litt mer hell ha kommet i scoringsprotokollen. En god kamp.

Xherdan Shaqiri

Kampen skrek etter en boksåpner, og det fikk vi da Xherdan Shaqiri kom inn. 2-1 målet er kunst, og det er sveitseren som lager det. Det er veldig gledelig å se ham tilbake i form. Da har han absolutt noe å gjøre i Klopp sine planer.

Diogo Jota

For en start han har fått i Liverpool-drakta! Scorer sitt fjerde mål for klubben, og blir matchvinner. Skaper først sjansen han selv setter i mål som blir annullert etter VAR, før han er tålmodig og får en ny sjanse. Liverpool ser ut til å ha kjøpt en veldig god spiller her.

James Milner

Kommer inn helt på slutten når Liverpool trenger å få tiden til å gå.