Spillerbørs mot ShrewsburyGamle kjente blant de unge stod fram igjen

Ungguttene imponerte igjen, og de beste på vår børs har utmerket seg tidligere denne sesongen.

Caoimhin Kelleher6

Kunne blitt en liten syndebukk da han ga en retur som gjorde at en trodde Shrewsbury hadde tatt ledelsen, men slapp unna med streken. Holdt på å time feil en langt fremspill nokså sent i kampen, men stort sett tok han gode avgjørelser i en kamp han nok hadde fryktet ble mer strevsom.

Neco Williams8

En meget god kamp av waliseren som tar stadig nye steg. Utgjorde en stor trussel for Liverpool sammen med Harvey Elliott og kunne fort scoret selv før hans innlegg ble headet i eget nett av en stresset midtstopper. Chelsea er neste motstander i FA-Cupen, men vi tror Neco spiller der også.

Ki-Jana Hoever6

Var på en liten og farlig rusletur i eget felt i 1. omgang, men greide seg ellers bra og det er en god sekser. Ga inntrykk av ro de få gangene hvor Shrewsbury truet Liverpools mål.

Sepp van den Berg7

En fryktet kanskje at den unge nederlenderen ville slite mot antatt røffe spillere fra League One, men det ble aldri noe problem. Sepp tok kommandoen i duellspillet og viste hvorfor han har erfaring fra æresdivisjonen i Nederland.

Adam Lewis7

Shrewsbury pakket midten og ga fra seg god plass på sidene, hvor den unge debutanten fra Liverpool by sprintet opp langs venstrekanten så lenge han orket. Adam ble mindre synlig utover i 2. omgang, noe som er forståelig etter nylig å ha kommet tilbake fra langt skadeopphold, men skal uansett ha honnør for sin første opptreden i helrødt.

Pedro Chirivella7

Sist Pedro spilte på Anfield var han en av banens beste mot et toppet Everton, og han fulgte bra opp i denne omkampen. Mens energiske og enda yngre spillere enn ham selv gjorde spillerne til Shrewsbury stod hovmester Chirivella og la åpnende pasninger. En undres hvorfor andre klubber ikke står i kø for å prøve å sikre seg en slik spiller.

Jake Cain6

En slepen midtbanespiller som vet å slå en pasning. Bidro til Liverpools store ballinnehav selv om han bokstavelig talt til tider ble litt lett.

Leighton Clarkson6

Kanskje litt strengt, Leighton Clarkson er en som legger opp til et stort spill med smarte og fremoverrettede pasninger. Lykkes ikke alltid på Anfield, men nok til at man ser han er en spennende spiller.

Harvey Elliott8

Supertalentet som blir 17 år i april(!) Var et stadig uromoment for forsvaret til Shrewsbury som virket livredde hver gang kvikke og smarte Harvey var på farten. Litt mer tyngde inne i feltet, og litt mer ork, og han kan true folk på førstelaget. Inntil videre er han en stjerne på det nasjonale cuplaget.

Curtis Jones8

Tidenes yngste kaptein, og kaptein var han! Herlig driv og lederegenskaper. Tar ansvar og utfordrer med en herlig selvtillit. Det er definitivt ikke første gangen han vil ha på seg det gjeve armbindet.

Liam Millar6

Millar var enda en som ble historisk som en kanadier med en liverbird på brystet. Han fikk imidlertid en vanskelig oppgave som målskive inne i feltet hvor gjestene hadde mye muskler og fikk aldri den målsjansen han ønsket.

Joe Hardy

En kunne se hvor stolt den tidligere reservelagsspilleren til Brentford var for å kunne få totalt drøyt ti minutter som innbytter i en FA-Cup for sitt hjemlige Liverpool. Uansett hva som skjer senere, ingen kan ta fra han det.

Elijah Dixon-Bonner

En annen som fikk noen sekunder hvor han kunne oppleve atmosfæren fra det grønne gresset.

Morgan Boyes

Morgan har nå også spilt i FA-Cupen for Liverpool.