Det var shortsen som revnet!

Mange fryktet at Thiago Alcantara hadde pådratt seg en hamstringskade i andre omgang mot Manchester United.

Liverpool rundspilte Manchester United etter alle kunstens regler på Anfield i går kveld, og vant komfortabelt 4-0. Mange fryktet imidlertid et skår i gleden da Thiago Alcantara tok seg til baksiden av låret etter å ha jobbet opp en ball i det 76. minutt. Alt tydet på at spanjolen hadde fått en hamstringstrekk.

Mistanken ble styrket da Jürgen Klopp valgte å bytte ut Thiago til fordel for Naby Keita fire minutter senere. Riktignok veivet spanjolen avvisende med hendene da tavla med hans nummer kom opp, men det virket som Klopp ikke ville ta noen sjanser med midtbanedirigenten i sluttminuttene.

På pressekonferansen etter kampen beroliget imidlertid Klopp alle med at Thiago slett ikke var skadet.

– Det var shortsen hans som revnet! Ingen shorts sa han til meg etterpå, lo Klopp.

– Jeg skjønte ikke det. Jeg trodde det var noe annet, men det viste seg at han var helt fin.

Thiago var banens beste spiller, og var en av to spillere som fikk 10 på Liverpool.no sin spillerbørs etter maktdemonstrasjonen mot United.