Spillerbørs og folkebørs etter Liverpool - United: For en kamp, for et lag og for en spiller 10-ago er

Ren maktdemonstrasjon og klasseforskjell!

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker8

Ute og sklir litt tidlig i første omgang. Utover det stort sett arbeidsledig, men viser frem den hurtige igangsettingen, med presisjon. Ute og sweeper fint rett før fløytesignalet for pausen går. I andre omgang er han på og gjør et par glimrende redninger. Dog, i dag er det ikke han som er matchvinneren.

Trent Alexander-Arnold8

Kommer susende på løp sammen med Salah og er med hele veien før det første målet. Svenske Athony Elanga er hurtig, men Manchester United så ut som et middels bedriftslag i perioder og truet sjelden rommet bak Trent, selv etter at Jadon Sancho kom inn.

Virgil van Dijk8

Når bortelaget knapt hadde ballberøringer på Liverpools banehalvdel før pause, var det som at selv Van Dijk måtte prøve å involvere seg offensivt. Som vanlig en trussel og fokuspunkt på dødball. Styrer og leser spillet fra bakre rekker.

Joël Matip8

Marcus Rashford har skapt trøbbel for Liverpool før, men i dag så det aldri spesielt farlig ut. Mye av det skyldes et stopperpar som utfyller hverandre særdeles godt, og i tillegg kan drive fremover på banen. Ibrahima Konaté har levert i det siste, men Matip spiller seg ikke ut av laget med dette.

Andy Robertson8

Gode dødballer fra venstreslegga til Robbo i dag. Med begge veier. Avvæpner effektivt Marcus Rashford etter 35 minutter, og siden ble angriperen knapt sett i kamera. Skal ha en stor del av æren for 3-0

Jordan Henderson8

Kapteinen var blant de det var mest diskusjon om plassen for. Viser frem noen krempasninger. Det er noe som føles og ser riktig ut med Hendo som anfører mot Manchester United.

Thiago Alcântara10

I perioder var det feige lag, og mye av grunnen til det var #6. Strør pasninger og spiller, i likhet med flere av lagkameratene, noe av sin beste fotball i rød trøye. Når han også rydder unna på hodet defensivt, da er det meste sagt og gjort. Klappes ut etter 80 minutter med 95,5% pasningssikkerhet. £20 millioner well spent.

Fabinho9

For en kontroll og ro han har. Det var sjeldent behov for han dypt, spesielt før hvilen. Har et pasningsregister som nok er større enn han får kreditt for. Byttes med James Milner etter 80 minutter.

Mohamed Salah9

Uten mål på de siste åtte kampene før i dag, men brukte ikke lang tid på å markere seg mot en av sine favorittmotstandere. Løper gjennom United-forsvaret som varm kniv i smør om sommeren, innlegget til Díaz er utsøkt slått, og det med feil bein. Får øke etter 22 minutter og med 4-0 har han 11 målpoeng (9+2) på de seks siste mot United.<br/>

Sadio Mané10

Flott ball ned høyresida i forkant av ledermålet. Pasningen ved 2-0 er enda råere. Ligamål nummer 14 er sikkert satt. Samvittighetsfull i presset. Du ser det på han, at han trives. Etter en liten formdupp har Mané funnet flyten på et passende tidspunkt av sesongen.

Luis Diaz9

Får æren av å løpe inn 1-0 på et flott angrep etter bare seks minutter. Ser elektrisk ut på Anfield-gresset med mål og målgivende. Har en touch, energi og vilje som det lukter svidd av. For en signering han har vært. Byttes med Diogo Jota etter 70 minutter. Spares til Europa?

Diogo Jota

Inn for Díaz etter 70 minutter. Uvant for han å være sånn i skyggen, men i dag gnistret det fra de som startet.

Naby Keita

Inn for Thiago Alcântara etter 80 minutter. Da er kampen helt avgjort og Keïta kan slippe seg med på moroa.

James Milner

Inn for Fabinho etter 86 minutter. Logger noen steg på ren rutine i avslutningen av festen.

Jürgen Klopp9

Hva skal man si? Liverpool dominerte rivalen og Klopp fortsatte sin sterke statistikk mot United, vanskelig å si at han ikke traff med laguttaket da. Har det vært større nivåforskjell noen gang? 9-0 over to kamper mot Manchester United denne sesongen.