Carvalhal kan stille med sitt beste lag mot Liverpool i kveld

Swansea har kun én mann på skadelisten.

22. jan 2018 kl 10.00 Arild Skjæveland

Den eneste spilleren på Swanseas skadeliste før mandagens kamp mot Liverpool er Angel Rangel. Den spanske forsvarsspilleren fikk kapteinsbindet i november, men har kun spilt 64 minutter med Premier League-fotball denne sesongen.

Tammy Abraham (hofteskade), Renato Sanches (hamstringskade), og Mike van der Hoorn (hamstringskade) ser alle ute til å rekke mandagens kamp.

Wales Online rapporterer at trioen skulle trene sammen med resten av laget i helgen.

Feilet med Ayew-bud

TILBAKE?
TILBAKE?  Swansea la inn et bud på Andre Ayew i går, men mislykkes.

Søndag skal Swansea ha lagt inn et bud på West Hams angriper Andre Ayew, ifølge BBC. Ayew spilte i Swansea i 2015-16 sesongen, og scoret 15 mål der før han ble solgt til West Ham for 20 millioner pund. Fra før spiller hans bror Jordan Ayew for klubben. Han scoret et flott mål i FA cupkampen mot Wolverhampton i midtuken.

Søndagens bud ble avslått. David Moyes sitt lag har mangel på angripere etter at Andy Carroll skadet ankelen. Hadde budet blitt akseptert hadde Andre Ayew ha kunnet spilt mot Liverpool dersom han ble registrert innen fristen kl. 13.00 i dag - slik Everton bare nesten klarte med Cenk Tosun før FA cupkampen tidligere denne måneden.

– David mot Goliat

Carlos Cavalhal tok over som manager i Swansea to dager etter at de hadde tapt 5-0 på Anfield på Boxing Day. Han advarer om at de er et annet lag nå enn da var da.

– Liverpool er ubeseiret i 18 kamper, og scorer mye mål i hver kamp. De slo Manchester City sist, og slo Swansea 5-0 for noen uker siden. Vi vet at de har et veldig godt lag, med fantastisk spillere, en fantastisk trener og fantastisk spillestil. Men her vil de møte et helt annet Swansea enn det de møtte forrige måned, sier Swansea-manageren til swanseacity.com.

– Liverpool slår mange lag med tre, fire eller fem mål, og folk flest vil kanskje forvente det samme på mandag - men vi kommer til å være godt organiserte, og vil prøve å overraske dem. Det vil bli en av de tøffeste kampene i sesongen, men selv om du bare har én prosent sjanse, så må du ha hundre prosent tro. Det er litt som David mot Goliat, men vi vil være klare og prøve å få til en overraskelse, sier portugiseren.

Lagoppstilling i 2-1 seieren over Wolverhampton i FA cupen:
Nordfeldt, Naughton, Fernandez (capt), Mawson, Roberts, Fer (Ki Sung-Yueng 73), Mesa, Carroll, Luciano Narsingh (Nathan Dyer 73), Ayew, Bony (Clucas 79).
Ubenyttede reserver:Mulder, Bartley, Britton, McBurnie.

Lagoppstilling i forrige ligakamp, 1-1 borte mot Newcastle:
Fabianski, van der Hoorn (Roberts 65), Bartley, Mawson, Olsson, Dyer (Narsingh 85), Ki Sung-yeng, Clucas, Carroll, Ayew, McBurnie (Bony 71).
Ubenyttede reserver: Nordfeldt, Fernandez, Mesa, Fer

Har du innspill til journalisten?
[email protected]