Klopp om straffediskusjonen:– Jeg elsker når spillerne diskuterer ute på banen

Men Klopp trodde det var avklart hvem som skulle ta straffen.

31. jan 2018 kl 08.28 Arve Vassbotten

Liverpool har hatt sine problemer fra straffemerket denne sesongen. Åtte straffer har Liverpool fått, men bare fire av dem har endt i målet.

For mens James Milner var den sikre straffesparkeksekutøren forrige sesong, er det fire forskjellige som har prøvd seg fra krittmerket denne sesongen. Tre av dem har også bommet på sine forsøk, sist med Roberto Firmino mot West Bromwich.

  RETT I NOTA:
  RETT I NOTA:  Mohamed Salah scoret sitt 26. mål for sesongen, og 19 i Premier League med scoringen mot Huddersfield.

  – Min skyld

  Jürgen Klopp var likevel forundret da det oppstod diskusjon om hvem som skulle ta Liverpools straffe etter 78 minutter mot Huddersfield. Men han hadde absolutt ikke noe imot det.

  – Jeg ønsker at det skal være akkurat sånn. Jeg elsker når spillerne diskuterer ute på banen, sa Jürgen Klopp etter kampen.

  – Men det er helt min skyld. Jeg trodde det var klart hvem som skulle ta straffe, men åpenbart overlot jeg noe rom for tolkning. Jeg var ikke hundre prosent klar på det.

  Bedre at flere vil enn ingen

  – Men ballen gikk inn, noe som ikke har skjedd for ofte denne sesongen - så jippi! Kanskje Mohamed vil være kvalifisert for den neste også.

  – Jeg trodde jeg var klar, men de diskuterte det og det er helt greit. Det er bedre at man har to eller tre som ønsker å ta den enn ingen, sier Klopp.

  Har du innspill til journalisten?
  [email protected]