– Jeg har jobbet hardt for denne muligheten

Loris Karius om sjansen han nå har fått, forholdet til Simon Mignolet og Jürgen Klopp.

20. jan 2018 kl 14.29 Arve Vassbotten

– Jeg snakket med Jürgen Klopp før kampen mot Manchester City, og han fortalte meg at jeg skulle spille.

– Jeg har jobbet hardt for denne muligheten. Og jeg vil vise nå at det var den riktige beslutningen. Jeg er glad for at manageren stoler på meg, sier Loris Karius i et intervju med den tyske publikasjonen WELT.

Intervjuet er gjort denne uken, etter at det ble klart at Loris Karius igjen er Liverpools førstekeeper.

Likte ikke situasjonen

– Jeg ønsker ikke å kalle det at man var 1A eller 1B, men situasjonen var ikke tilfredsstillende for meg. Selvsagt ønsker jeg å spille hver eneste uke. Det er det som er målet mott. Men jeg visste at jeg måtte få en ny sjanse. Nå ønsker jeg å ta den sjansen, sier Karius videre.

Jeg ønsker ikke å kalle det at man var 1A eller 1B, men situasjonen var ikke tilfredsstillende for megLoris Karius

I intervjuet snakker han også om forholdet til Simon Mignolet, som han nå har tatt over plassen til.

– Det er et profesjonelt forhold. Vi trener sammen og respekterer hverandre. Jeg har ingen problemer med han. På generell basis vil jeg si at nå for tiden er det ikke noe hatefullt forhold mellom keepere lenger. Det er nok forskjell fra hvordan det var tidligere.

KLOPPS KJØP:
KLOPPS KJØP:  Loris Karius har ikke klart å overbevise siden Klopp kjøpte han for 18 måneder siden. Nå får han sjansen på nytt.

Føler Klopps tillit

Han sier han heller ikke har følt seg usikker på at Klopp har troa på han.

– Før sommeren snakket jeg med han, og han forklarte sitt perspektiv.

– Jeg vet at Klopp alltid har vært klar over mine ferdigheter og jeg har alltid følt at han har stolt på meg. Jeg har aldri følt meg usikker på det, sier Karius.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]