Kupper overgang foran nesen på Benítez:– Medisinsk test i kveld

Daniel Sturridge skal ha vært lunken til Inter. Nå kniver Premier League-klubber om spissens signatur.

29. jan 2018 kl 13.19 Arve Corneliussen

Journalistene som følger Liverpool tettest er samstemte i at Daniel Sturridge nærmer seg et utlån, men hvilken klubb han er på vei til er usikkert.

Først så det ut til å bli Newcastle, men nå er West Bromwich det mest sannsynlige stoppestedet.

Mandag formiddag rapporterte The Times-journalistene Paul Joyce og George Caulkin at spissen var nær en låneovergang til Newcastle. Ifølge duoen trodde Rafael Benítez og Newcastle at Sturridge skulle reise nordover ved lunsjtider. Det har han imidlertid ikke gjort.

Nå har nemlig West Bromwich kastet seg inn i kampen, og ifølge The Guardian-journalist Andy Hunter er det forventet at Birmingham-klubben stikker av med Sturridges signatur. Paul Joyce følger på sin side opp med at West Bromwich prøver å signere spissen.

John Percy, som dekker blant annet West Bromwich for The Telegraph, hevder at Sturridge vil gjennomføre den medisinske testen mandag.

Ifølge The Times er spilleren selv positiv til å bli værende i England etter å ha blitt linket til Inter og Sevilla denne måneden.

Avisen melder at Albion må ut med 1,5 millioner pund i tillegg til å betale hele målsnikens lønn på 120 000 pund i uken for å låne ham ut sesongen.

«Sturridge hadde sjansen til å dra til Inter etter italienerne ble enige med Liverpool, men 28-åringens nøling indikerte at han heller ønsket å dra til en annen klubb. Han hadde håpet Sevilla skulle komme med et akseptabelt bud, men spanjolene kom til kort», skriver Joyce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]