Var ikke godt nok forberedt mot Swansea

Liverpool måtte avlyse trening forrige uke.

27. jan 2018 kl 12.23 Arild Skjæveland

Sykdom og problemer gjorde at Liverpool måtte avlyse en viktig treningøkt før Swansea-kampen. Rekken på 18 kamper ubeseiret ble stoppet da det ble tap mot Swansea i Wales.

– Det er ikke en unnskyldning, men sannheten, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

Måtte avlyse

Manageren forklarer hvorfor han var så frustrert etter tapet.

– Den uken måtte vi avlyse en økt på grunn av sykdom og problemer. Det er en økt vi normalt sett har - taktisk, offensivt – hvordan vi ligger an. Vi kunne ikke gjennomføre den, og jeg må akseptere det. Vi snakket om det, og vi måtte snakke om det igjen i pausen, sier manageren.

– Det var det som gjorde meg så sint, for jeg tenkte: «Kom igjen! Det er så tydelig hva vi må gjøre. Vi har gjort det mange ganger før, og må gjøre det igjen». Det var problemet mitt etter kampen.

Nok muligheter

Selv om det var en av lagets aller svakeste kamper denne sesongen, skapte laget likevel nok sjanser til å score mål i Wales.

– Det var en veldig middelmådig kamp fra oss, men jeg vil si at vi hadde tre store sjanser. Mo Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, i tillegg til Adam Lallana på slutten. Scorer vi på slike situasjoner? Ja, veldig ofte. Vi hadde sjanser, men ikke nok av dem, og i andre deler av kampen spilte vi ikke slik vi ønsket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]