Grujic advarer Klopp før møtet med gamleklubben

Marko Grujic følger fortsatt godt med på hva som skjer i Røde Stjerne. Han mener tapet av Marko Marin kommer til å bli merkbart.

23. okt 2018 kl 21.55 Arve Corneliussen

– Hittil har Milojevic gjort en strålende jobb for Røde Stjerne. De spiller med en veldig solid defensiv mur, og har mange spillere bak ballen, varsler Grujic overfor Liverpool Echo.

Vladan Milojevic tok over Røde Stjerne i forkant av forrige sesong. Han vant serien på første forsøk, og leder den suverent nå med 34 poeng etter tolv kamper.

Da de tok poeng hjemme mot Napoli i første hjemmekamp, frustrerte de italienerne.

– Han har en tydelig plan, og en veldig god defensiv struktur. Det blir vanskelig å finne en vei gjennom, advarer den utlånte midtbanespilleren.

Fremover kan det derimot komme til å lugge noe mer. Røde Stjerne er uten Marko Marin, som i sin tid ble stemplet som «den tyske Messi». Da spilte driblefanten for Werder Bremen.

– Da de kvalifiserte seg til Champions League, hentet de inn litt mer kvalitet på flankene. Marko Marin er et stort talent. Han spilte for Chelsea før, men er skadet nå. Det er et hardt slag for dem, slår Grujic fast.

For gamleklubben er det – om ikke en garanti, i det minste et krav – at serien skal vinnes. Men å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League, hører til sjeldenhetene. Faktisk er dette første gang de har kommet så langt siden Europas gjeveste klubbturnering byttet navn.

– Siden første kvalifiseringsrunde, har fansen bare hatt én ting i tankene – å spille mot Europas største lag. Røde Stjerne-spillerne er allerede konger. De har allerede nådd det store målet denne sesongen, forklarer Grujic.

– Spillerne kommer til å gi absolutt alt på onsdag, men de vet at det blir veldig vanskelig å få med seg et resultat. Spesielt etter det som skjedde i Paris, følger serberen opp, med 1-6-tapet friskt i minnet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]