– Jeg har fortsatt planer om å spille for Liverpool

Marko Grujic holder kontakten med Klopp.

23. okt 2018 kl 12.48 Arild Skjæveland

Det var en rekke klubber som var ute etter Marko Grujic i sommer. Serberen endte til slutt opp hos Hertha Berlin, hvor han er på lån denne sesongen.

Spilleren selv tror at erfaringen fra Bundesliga vil hjelpe ham med å få sving på Liverpool-karrieren neste sommer.

– Jeg trives, og det var en god avgjørelse å komme hit, sier Grujic i et eksklusivt intervju med Liverpool Echo.

– Fra første dag har jeg følt meg velkommen, og vi har hatt noen veldig gode kamper. Vi er i en god posisjon i ligaen. Jeg trives både på og utenfor banen. Jeg startet bra, men ble skadet. Det er irriterende, men en del av spillet.

– Bundesliga gir spillere veldig gode muligheter for å utvikle seg. Spillestilen ligner på Premier League med at det er veldig intenst. Spesielt med tanke på hvor raske og gode Liverpool er med sitt press.

Hertha Berlin ligger på sjetteplass i Bundesliga, med 15 poeng på åtte kamper.

På vei tilbake fra skade

Grujic er for tiden ankelskadet, men er nå på bedringens vei.

– Det er bedre nå. Jeg løper igjen, og det neste blir å trene med ball. Snart vi jeg være tilbake med laget, og så er det opp til manageren når jeg vil spille kamper.

– Jeg håper at det kan skje neste helg. Jeg kan ikke vente på å få spilt igjen, sier serberen, som kom fra Liverpools neste motstander – Røde Stjerne.

Holder kontakten

Grujic har ikke gitt opp drømmen om å spille for Liverpool, og holder kontakten med Jürgen Klopp.

– Når jeg har vært i garderoben etter kamper har jeg fått meldinger fra manageren og det medisinske apparatet. Det er et godt tegn at de tenker på meg, sier 22-åringen i Echo-intervjuet.

– Jeg hadde planer om å en dag spille for Liverpool, og det er fortsatt planen. Det er ikke enkelt, for Liverpool er en av de største klubbene i verden.

– Jeg tror det vil hjelpe meg i den alderen jeg er nå at jeg spiller i Bundesliga. Det kan hjelpe meg til å en dag nå målet om å spille fast for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]