Fikk kjeft for å ha sviktet kompisene i Fantasy Premier League

– Om jeg gjør et dårlig innlegg eller et dårlig skudd, vil jeg ha syv eller åtte meldinger som venter på meg.

2. nov 2018 kl 21.45 Johannes Steen

– Gode venner er vanskelige å finne. Jeg har hatt de samme siden skolen og fire eller fem siden jeg var to eller tre år gammel, forteller Andy Robertson i et intervju med den britiske sprinteren Adam Gemli i BBCs Premier League show.

– Om jeg gjør et dårlig innlegg eller et dårlig skudd, vil jeg ha syv eller åtte meldinger som venter på meg. Jeg elsker det for å være ærlig.

Etter å ha blitt hvilt i forrige kamp mot Caridff, vil Robertson ventelig være tilbake fra start på lørdag mot Arsenal. Det vil gjøre godt, både for hans venner og mange andre som spiller fantasy football.

– Alle vennene mine har en liga som de spiller sammen i. Om jeg ikke får en assist eller holder buret rent, blir de irriterte på meg, sier den skotske landslagskapteinen.

– Jeg var på benken for første gang på lørdag, og alle hadde meg på laget sitt. Da var de rasende på meg!

Avslører hvem som er raskest i Liverpool

Det har vært en snakkis om hvem som egentlig er Liverpools raskeste spiller. Svaret Robertson gir er ikke nødvendigvis det folk flest ville tenkt seg.

– De åpenbare kandidatene er Mo (Salah) og Sadio (Mané), men om jeg skal velge noen må det være Joe Gomez, sier Robertson.

– Jeg tror alle har sett løpene han tar hjemover. Trent Alexander-Arnold ville gjort det bra i en løpekonkurranse også.

Og der har nok skotten et god sak. Ingen Liverpool-spillere har blitt målt med raskere toppfart enn Joe Gomez, som har blitt målt til 34,69 km/t, nest raskest i ligaen bak Huddersfields Terrence Kongolo.

RASK, RASKEST:
RASK, RASKEST:  Andy Robertson har et greit tempo selv, men er noen kilometer i timen bak Joe Gomez' hurtighet.

Lørdag klokken 18:30 gjester Robertson og Liverpool Arsenal på Emirates. Londonerne har vunnet 12 av de siste 13 kampene, og står uten tap siden Chelsea ble for sterke i andre serierunde.

– Lørdagen vil bli en tøff kamp mot en av de lagene i best form i Europa for øyeblikket, sier backen.

– Å vinne ligaen er en stor ting å be om, men det er så klart målet for alle involvert i denne klubben. Denne ligaen er galskap. Den er veldig jevn og vi må være på vårt beste gjennom hele sesongen for å i det hele tatt komme nærme.

24-åringen bruker også anledningen til å rose Liverpool-manager Jürgen Klopp.

– Måten manageren er, han bringer alle i klubben sammen, enten det er støtteapparat eller spillere. Han prøver å skape en ekte familiefølelse i klubben, og det er hva vi behøver.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]