STORSPILTE:  Naby Keita spilte en meget god kamp mot Burnley onsdag kveld.

– Keita var strålende

Liverpools nummer 8 får skryt fra kapteinen.

Naby Keita spilte sin hittil beste kamp i Liverpool-drakten da han onsdag kveld startet sin første ligakamp på tre måneder.

Her på liverpool.no kåret vi midtbanespilleren til banens beste spiller.

Jürgen Klopp var irritert over at lagkameratene spilte langt i perioder, uten å bruke Keita. 23-åringen var farlig og god hver gang han fikk ballen.

Får skryt av kapteinen

En annen som lot seg imponere var kaptein og lagkamerat Jordan Henderson.

– Han startet strålende denne sesongen, men fikk et tilbakeslag med den skaden. Du kan se hvilken god spiller han er, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

– Det skuddet med venstrebeinet og redningen fra Joe Hart var fantastisk. Han er så komfortabel med ballen og hjelper med å bygge opp spillet bakfra.

– Han driver med ballen fremover, og det er viktig for oss. Jeg synes han var strålende, sammen med alle andre egentlig, sier kapteinen.

Bryr seg ikke om City

Liverpool er fortsatt to poeng bak Manchester City, men har nå fått en luke på seks poeng ned til Tottenham på tredjeplass. Ifølge Henderson ser ikke spillerne på tabellen.

– Vi er ikke interessert i City om jeg skal være ærlig. Det er for lenge igjen. Vi vet hvor gode de er, og vi forventer at de vinner kampene sine.

– Vi forventer også selv at vi vinner kamper, og presterer på det nivået vi har vært på. Dersom vi kan gjøre det kan vi fortsette å vinne, men vi fokuserer på en og en kamp, og bryr oss ikke om noen andre.

Bournemouth - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 12:31

«Liverpool har hatt samtaler med Matthijs de Ligt»

Velkjent journalist bekrefter interesse på Anfield for attraktiv midtstopper.

+
19.05.2019 kl 09:35

- Alle gode ting er tre

Jürgen Klopp reflekterer over sin tid i LFC, og ser fram til finalen mot Tottenham, som blir hans tredje som manager i Champions League.

+
18.05.2019 kl 19:02

Landslagstrener hevder Naby Keita kan bli klar til Champions League finale

Det er motstridende meldinger angående skaden til Liverpools midtbanespiller.

+
18.05.2019 kl 17:50

Det blir generalprøve på Wembley i august

I og med at Manchester City i da fullførte sin Treble i engelsk fotball vil Community Shield bli spilt mot Liverpool helgen før ligastart.

+