Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

25. feb 2018 kl 13.11 Einar Kvande

Liverpool kjemper en knallhard kamp om en plass blant topp fire med 10 kamper igjen å spille i Premier League. Da passer det dårlig at flere spillere i troppen har fått influensa.

– Nå må vi holde oss friske. På torsdag hadde vi 21 spillere pluss målvakter, og så ble tre spillere syke over natten. De fikk influensa. Forhåpentligvis kan vi håndtere det, og stå på videre, sier Klopp til Liverpoolfc.com med tanke på Newcastle-kampen neste helg.

De tre som er blitt syke er Georginio Wijnaldum, Danny Ings og Ben Woodburn.

Viktig å holde innbytterne i form

Derfor syntes Klopp det var ekstra viktig at han fikk gitt spillere som Adam Lallana, Dominic Solanke og Alberto Moreno noen minutter på banen mot slutten av kampen mot West Ham.

– Det var bra. Vi trenger dem alle. De benyttet alle sjansen godt. Jeg elsker at jeg kunne gi Alberto en liten smak på førstelagsspill igjen, for han fortjener det virkelig. Han trener på et veldig høyt nivå.

– Vi trenger disse guttene i form. Robbo er i fantastisk form for øyeblikket, selvsagt, men hva skjer om han også får influensa? Da er du avhengig av at nestemann i køen fortsatt er i god form.

– Vi kan ikke prate etter en kamp, og unnskylde oss med at vi hadde problemer med ditt og datt. Spillerne må være klare til enhver tid, konstant. Det er noe vi virkelig må sørge for at de er.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]