Disse skal på landslagsoppdrag

Bare seks spillere som har kamper for Liverpool denne sesongen holder seg på Melwood.

16. mar 2018 kl 18.55 Arve Vassbotten

Etter kampen mot Watford lørdag, reiser de aller fleste av Liverpools spillere på landslagsoppdrag. Av 27 spillere som har spilt for Liverpool denne sesongen, er det bare seks som ikke skal på landslagsoppdrag.

Dette er James Milner og Joël Matip, som begge har gitt seg som landslagsspillere. I tillegg er ikke Alberto Moreno tatt ut på det spanske landslaget, Loris Karius er ikke med for Tyskland og Danny Ings, er også utelatt fra de engelske landslagene.

Danny Ward var ventet å være med i Wales sin tropp, men fikk visumproblemer, og ble derfor utelatt.

Belgia: Mignolet og Origi

Simon Mignolet og Divock Origi er tatt ut i Belgias landslagstropp til privatlandskampen mot Saudi-Arabia i Brüssel tirsdag 27. mars.

Brasil: Firmino

Roberto Firmino er tatt ut til Brasils kamper mot Russland og Emre Cans Tyskland.

Brasil møter Russland i Moskva 23. mars, og Tyskland i Berlin fire dager seinere.

Canada: Millar

Liam Millar er blitt hentet opp til Canadas landslag til treningkampen mot New Zeland 24. mars. Spissen har hatt en god sesong, og har debutert for Liverpool U23.

Egypt: Salah

Mohamed Salah er med i Egypts landslagstropp som møter Portugal 23. mars og Helleas 27. mars. Begge kampene spilles i Zürich.

England: Henderson, Lallana, OX og Gomez

Jordan Henderson, Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain og Joe Gomez er alle inkludert i Englands tropp til privatlandskampene mot Nederland og Italia.

England møter Nederland i Amsterdam fredag 23. mars, før Italia besøker Wembley fire dager senere.

Trent Alexander-Arnold, Dominic Solanke og Ovie Ejaria er i tillegg tatt med i England U21s tropp til kampene mot Romania og Ukraina.

England U21 møter Romania på Molineux i Wolverhampton til en kamp som har fått navnet Cyrille Regis International lørdag 24. mars. Dette som en hyllest av den tidligere engelske landslagsspilleren som døde tidligere i år.

Deretter spiller de unge engelskmennene EM-kvalifiseringskamp mot Ukraina på Bramall Lane i Sheffield tre dager senere, tirsdag 27. mars.

Adam Lewis er kommet med i troppen til England U19 som skal spille eliterunden i EM-kvalifiseringen i Makedonia. England U19 møter Ungarn den 21. mars, Latvia den 24. mars og Makedonia den 27. mars, for å kjempe om en plass i sommerens EM-sluttspill i Finland.

Estland: Klavan

Han får lite spilletid for Liverpool for øyeblikket, men Ragnar Klavan er likevel et sikkert kort for Estlands landslag, som møter Armenia i Jerevan den 24. mars og Georgia i Tblisi den 27. mars.

Kroatia: Lovren

Dejan Lovren er tatt ut i landslagstroppen som skal møte Peru i Miami 23. mars, og Mexico i Dallas 27. mars.

Tyskland: Can

Emre Can er tatt ut i Tysklands landslagstropp til privatlandskampene mot Spania og Brasil.

Spania besøker Düsseldorf fredag 23. mars, før Tyskland er vertskap for Brasil i Berlin fire dager senere.

Nederland: Wijnaldum og Van Dijk

Nederland møter England på Amsterdam Arena fredag 23. mars og Portugal i Geneve i Sveits mandag 26. mars. Georginio Wijnaldum og Virgil van Dijk er begge tatt ut av Ronald Koeman.

Senegal: Mané

Sadio Mané er tatt med i Senegals lag som møter Uzbekistan 23. mars i Casablanca, og Bosnia-Herzegovina 27. mars.

Serbia: Grujic

Marko Grujic, som for tiden er på utlån i Cardiff, er tatt ut til til kamper mot Marokko 23. mars og Nigeria 27. mars

Skottland: Robertson

Andy Robertson er inkludert i Skottlands tropp til landskampene mot Costa Rica og Ungarn. Skottland er vertskap for Costa Rica på Hampden Park fredag 23. mars, før de møter Ungarn i Budapest fire dager senere.

Wales: Woodburn og Wilson

Wales sin landslagssjef, Ryan Giggs, har tatt ut en tropp på 26 spillere til turneringen China Cup, og de unge Liverpool-spillerne Ben Woodburn og Harry Wilson er blant de som er uttatt.

Danny Ward var imidlertid ikke med i troppen. Grunnen var noe spesiell.

– Dette skyldes administrative problemer med hans pass og visum. Dette er ikke hans egen feil, men noe han ikke har kunnet gjøre noe med, forklarte Giggs.

Den første kampen spilles mot vertsnasjonen Kina torsdag 22. mars. Deretter vil Wales møte enten Tsjekkia eller Uruguay mandag 26. mars.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]