Forberedt på reaksjon av Porto

De røde kommer ikke til å ta lett på returoppgjøret, forsikrer Jürgen Klopp.

6. mar 2018 kl 00.42 Marius Rabben

– Jeg visste umiddelbart etter sluttsignalet i Porto at denne kampen vil bli en utfordring på grunn av alle omstendighetene, sier manageren, ifølge Liverpool Echo.

5–0 på Estádio do Dragão betyr at Liverpool er sikret en kvartfinaleplass i Champions League så lenge vertene ikke taper med like stygge sifre på Anfield.

– Vi lever på denne planeten, i denne byen, og alle gir oss følelsen av at dette allerede er over. Men resultatet vi fikk i Porto, vil sørge for en reaksjon av Porto, fortstter manageren.

– Dette er utrolig viktig

– Hvis vi hadde spilt 0–0, ville det vært et fantastisk resultat. Eller enda bedre med 1–1. Ingen ville spurt om vi vil hvile spillere. Nå sier de at vi har muligheten til det.

– Du kan bare endre holdningen din akkurat nå. Folk sier at det ikke er viktig; nei, dette er utrolig viktig. Hele verden følger med på denne kampen, bortsett fra de få menneskene som skal se den andre kampen (PSG mot Real Madrid), og jeg ser virkelig frem til det.

– Dette er Liverpool. Det er en hjemmekamp. Vi ønsker å vinne. Derfor skal vi stille opp med et veldig sterkt lag. Vi må vise respekt og holde momentumet gående.

Ifølge Echo ikke Porto vunnet på 18 kamper i England, men portugiserne får et løft av å ha toppscorer Vincent Aboubakar tilbake. Spissen var som kjent ikke med i oppgjøret i Portugal.

Vil vinne «2. omgang»

– Siden vi møtte dem sist, har de vunnet alle sine kamper, og det er ikke fordi ligaen deres er dårlig. De har kvaliteten til å gjøre det, forteller Klopp.

– De vant mot Sporting i helga, og de ønsker utvilsomt å slå tilbake og vise positive tegn. Motivasjonen vår er å vinne «2. omgang» også. Det er pause nå, så vi bør ignorere resultatet fra 1. omgang. Vi ønsker å vinne 2. omgang – det er planen vår.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]