Se bilder fra Melwood:Robertson trente ikke

Mye tyder på at Alberto Moreno er tilbake i startelleveren mot Porto.

5. mar 2018 kl 20.43 Marius Rabben

Den spanske backen satt på benken i det første oppgjøret, spilte tre minutter mot West Ham og satt på benken igjen mot Newcastle, da Andy Robertson ble foretrukket. Sistnevnte trente imidlertid ikke med laget mandag, og dermed kan Moreno få sjansen igjen.

25-åringen har bare én kamp fra start etter at han måtte ut med skade mot Spartak Moskva i starten av desember. Det var mot West Bromwich i FA-cupen i januar.

Ellers var Gini Wijnaldum tilbake i trening, i likhet med Ben Woodburn, som også har slitt med sykdom, men Jürgen Klopp bekreftet på pressekonferansen før økta at ingen av dem blir involvert mot Porto.

Se bilder fra mandagens trening i karusellen øverst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]