Henter inn keeperen han kvittet seg med i Liverpool

Roy Hodgson har vært desperat etter ny målvakt.

1. mar 2018 kl 18.33 Arild Skjæveland

Seks uker etter at Roy Hodgson ble ansatt som manager i Liverpool, sendte han andrekeeper Diego Cavalieri på dør. Han hadde hentet inn Brad Jones, som skulle konkurrere med Pepe Reina.

Brasilianeren sto bare ti ganger for Liverpool, og holdt nullen i fire av dem. Ferden gikk videre til Cesena, hvor han spilte én gang på en halv sesong, før han returnerte til hjemlandet Brasil og klubben Fluminense.

Spilte for Brasil

Etter at han forlot Europa, har han spilt 229 ganger for Fluminense. Laget vant tittelen i 2012, og det ga den tidligere Liverpool-keeperen tre kamper for Brasil. Den siste var i oktober 2013.

10 KAMPER:
10 KAMPER:  Diego Cavalieri fikk 10 kamper for Liverpool.

Nå er 35-åringen tilbake i Premier League

Desperat Hodgson

35 år gamle Cavalieri har ikke spilt en kamp siden Fluminense røk ut av Copa Sudamericana mot Flamengo i november. Ettersom han klubbløs, kan han signere for ny klubb.

På dagens pressekonferanse bekreftet Crystal Palace-manageren at han hadde hentet tilbake spilleren han hadde under sine vinger i seks uker på Merseyside.

– Vi har kommet til enighet om alt, så det avhenger bare av papirarbeidet nå, sa Hodgson på pressekonferansen.

Kan få spilletid

Med Julian Speroni langtidsskadd, er Wayne Hennessey den eneste tilgjengelige målvakten på Selhurst Park. 20 år gamle Dion Henry var alternativet fra benk mot Tottenham forrige helg.

Det gjenstår 10 kamper av Premier League-sesongen, og Palace i en vanskelig posisjon, kan det bli spilletid på Cavalieri. Innsatsen til Hennessey på overtidsscoringen til Harry Kane i helgen var alt annet enn imponerende.

– Vi har kun to seniorkeepere, så mulighetene hans er gode, svarte Hodgson på spørsmål om spilletid.

Vi får si velkommen tilbake, Diego!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]