Klopp med godt tak på Man City

– La meg si det sånn, vi er ikke et lag de elsker å spille mot.

17. mar 2018 kl 00.17 Arve Vassbotten

– Hvis vi kan bruke vår spesifikke spillestil, vår filosofi og mikse det med vår holdning og å være modige, da er det noe å hente for oss, sier Jürgen Klopp, om oppgjøret med Manchester City i Champions League.

Det ble vel så mye snakk om den første kvartfinalen 4. april, som lørdagens kamp mot Watford, da Klopp møtte pressen fredag.

– Elsker disse kampene

– Jeg elsker disse kampene. De er fantastisk for meg som manager. Møter man City, vet man at de gjør ting på det høyeste nivået. De forsvarer ikke et resultat, de går på igjen. Det er kult. Den første kampen vil helt sikkert bli en veldig spennende kamp å se på, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Tyskeren har bare tapt to av sju møter med Manchester City. En av dem var på straffer i ligacupfinalen i 2016, og den andre var på Ethiad i september, da Sadio Mané ble utvist og City vant 5-0.

– De ville ikke ha oss. Vi vet alle det. Våre resultater er ikke så verst mot City. La meg si det sånn, vi er ikke et lag de elsker å spille mot hele tiden.

– Det er ikke slik at de har tenkt: «vi ønsker å møte Liverpool», sier han.

Møter Man Utd mellom kampene

Klopp var også med på å slå ut Man City da han som Borussia Dortmund-manager nådde finalen av Champions League i 2013.

– Det jeg elsker mest med fotball, er at ingen ting er avgjort før man spiller, sier Klopp med referanse til tidligere resultater.

Men han er litt bekymret for derbyene mellom de to kampen i kvartfinalen.

– Når vi møter Everton, møter de Man Utd. Kanskje konsentrerer de seg ikke så mye om den kampen, siden de kan vinne serien en uke seinere. Da kan Man Utd vinne mot Man City, og det hjelper oss heller ikke så mye, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]