Slik har sesongen vært for utlånsspillerne

Noen vil tilbake komme med forsterket håp om en plass i Klopps fremtidsplaner, mens andre knapt har fått spilletid.

Utlånte Harry Wilson har hatt en suksessrik sesong i Championship for Hull. Med syv mål og fire målgivende siden utlånet i januar, har han blitt en favoritt hos manager Nigel Adkins. Hull-manageren har uttalt at han ønsker waliseren på lån også neste sesong. I dag mottok han prisen for månedens spiller i Championship.  

Med 15 utlånte spillere er naturligvis prestasjonene varierte. Liverpool Echo har laget en oversikt over hvordan de utlåntes sesong har vært.

Marco Grujic

Serberen har hatt varierte prestasjoner, og kun spilt 35 minutter av Cardiffs siste fem kamper, men har fungert som en god tilvekst for waliserne etter å ha kommet på lån siste halvdel av sesongen. På de 14 kamper han har spilt, har laget bare tapt to kamper, og dermed bidratt til at lagets opprykk til neste sesongs Premier League. Spilleren som var Klopps første Liverpool-kjøp har scoret ett mål og står med null målgivende.

Sheyi Ojo

Vingen hadde fast startplass for Fulham i Championship fram til januar, da han pådro seg to skader kort tid etter hverandre. Etter den siste skaden har ikke U20-verdensmesteren vært like mye involvert, og var ikke på banen i noen av Fulhams fem siste kamper. Klubben skal spille Play-off mot Derby County om opprykk, og Ojo kan da bli involvert.

Ryan Kent

Forventingene til Kent var høye etter gode prestasjoner i pre-season, men utlånet til Bundesliga-klubben Freiburg ble mislykket og avbrutt før tiden. Han ble sendt til Bristol City i januar, men heller ikke der ble det bedre for 21-åringen. På de siste seks kampene av sesongen var han ikke en gang på benken

Ovie Ejaria

Ejaria gikk på utlån til kriserammede Sunderland i Championship i januar, men klarte ikke å hindre at klubben rykket ned nok en divisjon. Han fikk 11 kamper, og scoret sitt eneste mål da han puttet på vakkert vis da Sunderland vant 3-0 mot Wolverhampton i siste serierunde.

Spillerne i utlandet

Lazar Markovic fikk en treg start på karrieren i Anderlecht, men har imponert mer i de siste kampene. Nå ønsker klubben å få vingen på en permanent avtale. Også Taiwo Awoniyibefinner seg i Belgia hos Mouscron. Han gjorde en god figur med 10 mål og syv målgivende på 31 kamper før en hamstringskade satte stopper for sesongen.

Divock Origihar hatt en blandet sesong i Bundesliga for Wolfsburg. På en hel sesong har han scoret fem mål og gitt to målgivene pasninger i klubben som kan rykke ned med tap til helgen.

Pedro Chirivella har spilt 30 kamper for nederlandske Willem II, mens Allan Rodrigues har hatt en skadeplaget sesong i Apollon Limassol. Brasilianeren har startet regelmessig når han har vært skadefri, men har vært ute siden mars med en skade i armen.

Øvrige

John Flanagan var ikke involvert da Bolton Wanderers vant 3-2 over Nottingham Forest, og dermed reddet plassen i Championship. Kun åtte kamper ble det for Flanagan i sesongen på lån. 

Corey Whelan endte opp med 11 kamper og ett mål fra back-posisjon for League Two-klubben Yeovil Town sifn utlånet i januar. Matty Virtue var en annen som gikk på utlån til League Two i januar, og har figurert regelmessig for Notts County siden da.

Connor Randall har vært ut og inn av laget til skotske Hearts, mens Daniel Sturridge, som ble skadet i sin første kamp, knapt har spilt for nedrykksklare West Brom.

Del

Utlånsspillere

11.05.2018 13:09

Tilbake i klubben - men kan ikke hjelpe førstelaget i en krisesituasjon

Flere av Liverpools utlånte spillere har nå returnert til Melwood, men de er ikke spilleberettiget for Liverpool i siste ligakamp mot Brighton.

17.04.2018 10:43

Håper på Wilson også neste sesong

Hull City er optimistiske.

10.03.2018 22:58

UtlånsspillerneAvgjorde målfest med flott scoring

Harry Wilson gjør sakene sine meget bra i Championship. Tøff dag for Origi.

De utlånte

10.12.2016 20:38

De utlånte:Flotte seire for Ward og Kent

Danny Ward og Ryan Kent var de to utlånte spillerne som hadde mest grunn til å juble etter lørdagens kamper.

19.11.2016 22:15

Svart dag for de utlånte:Lloyd Jones forårsaket straffespark

Poengdeling mellom Adam Bogdan og Ryan Kent. Sam Hart spilte ikke på grunn av hjernerystelse.

17.09.2016 18:24

De utlånte:Dunn med straffescoring

Jack Dunn markerte seg med straffescoring og målgivende pasning da Morecambe vant 2-1 over Cambridge i League Two.

Siste Til vår nyhetsoversikt
14.08.2018 kl 21:56

Kan gå mot omkamp om dato for «Deadline Day»

Datoen for når overgangsvinduet skal stenge skal diskuteres igjen.

+
14.08.2018 kl 20:19

Liverpool er fortsatt tredjeseedet

Benfica tok seg videre til siste hinder.

+
14.08.2018 kl 17:24

Salah måtte snakke med politiet

Liverpools stjernespiller ble filmet da han brukte mobiltelefonen mens han var i bil.

+
14.08.2018 kl 15:57

Slutt på lange kvelder i ligacupen

Ekstraomganger blir tatt bort fra årets turnering – og det er bare en av flere store endringer.

+