Harry Wilson lovprises i Hull

Hull-manager Nigel Adkins vil ha 21-åringen med seg en sesong til.

23. apr 2018 kl 20.36 Johannes Steen

Utleide Harry Wilson spilte nok en god kamp og scoret 2 mål da Hull spilte 5-5(!) mot Bristol City i Championship. Til klubbens offisielle nettside har Hull-manager Nigel Adkins bare lovord om den 21 år gamle waliseren.

– Vi er henrykte for hva han gjør for oss. Vi har gitt ham en plattform og en mulighet han åpenbart nyter. Det er herlig å se, sier Adkins, som selv har ungdomskamper for Liverpool.

– Trenger å spille førstelagsfotball

Han forteller at de har hatt samtaler med Liverpool om en fornyet låneavtale.

– Han scorer og skaper mål, og utvikler seg svært godt hos oss, men han skal tilbake til Liverpool og ha pre-season med dem. Men de vet at vi ønsker å ha ham tilbake her til neste sesong, forteller Adkins.

Hull-manageren mener det beste for Wilson vil være enda en sesong for laget som med uavgjortresultatet sikret ny billett i Championship.

– For sin egen utvikling trenger Harry å spille fotball neste sesong. Vi håper å ha en mulighet, men vi må være tålmodige.

Wilson med imponerende statistikk

Med to mål mot Bristol Lørdag er Wilson oppe på 7 mål for Hull denne sesongen. Med sine 3 assists, er han altså involvert i 10 mål på 11 kamper etter låneovergangen i januar. Adkins skryter hans andre mål i skyene.

– Frisparket var enda et nydelig mål. All ære til ham fordi det var et utrolig, utrolig skudd.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]