Har fått god hjelp av Milner

– Han vet hvordan ting skal gjøres, sier Trent Alexander-Arnold.

Forrige gang det var fotball-VM spilte den ydmyke scouseren på Liverpools U16-lag som kaptein. Påfølgende sesong debuterte han for U18, og ble etter hvert kaptein også der, før han tok et nytt sprang opp til U23.

I oktober 2016 fikk Alexander-Arnold førstelagsdebuten i en ligacupkamp mot Tottenham på Anfield, og siden har det bare gått én vei. Nå er 19-åringen fem kamper unna 50 opptredener, og han er med i England-troppen til VM i Russland.

– Viktig med slike spillere

Selv sier stortalentet fra Melwood-området i West Derby at James Milner, en som har lagt landslagsfotballen bak seg, har vært en viktig brikke i utviklinga på de rødes A-lag.

– James har lært meg mye, forteller Alexander-Arnold, ifølge Sky Sports.

– I likhet med meg slo han også gjennom i veldig ung alder, og han er alltid der hvis jeg trenger å snakke med noen. Det er viktig å ha slike spillere rundt seg.

32-årige Milner ble sommeren 2015 hentet gratis fra Manchester City, hvor han blant annet vant ligaen, ligacupen og FA-cupen.

Spiller på sin måte

– I Liverpool er han en av spillerne som virkelig har vært suksessfulle i karrieren sin. Han vet hvordan man vinner ting og hvordan det skal gjøres. Han har vært til stor hjelp for meg denne sesongen, sier Alexander-Arnold.

– Han kommer alltid bort til meg før en storkamp og ber meg spille slik jeg pleier, og ikke endre for mye på stilen min. Det er en av tingene som virkelig har truffet meg: at jeg bare skal spille på min måte, ikke forandre noe for noen.

Del

James Milner

27.07.2018 08:09

– Han er god nok til å gjøre det igjen

James Milner snakker om sin lagkamerat Mohamed Salah.

16.06.2018 10:20

Spillernes feriebilder i sosiale medier:Lovren fikk oppmerksomhet da han grisetaklet broren

Mens Fabinho og Naby Keïta slapper av før de flytter til Merseyside, og Jürgen Klopp nyter strandferien.

25.05.2018 12:05

– Jeg snakker bare med barna mine på spansk

James Milner fikk ikke lov å gå i rødt av faren, tok tidlig en avgjørelse om å ikke drikke og snakker om hvordan barna endret ham.

Trent Alexander-Arnold

08.08.2018 01:35

– Tror jeg vil være klar

Alexander-Arnold tror den korte ferien kan gjøre ham spilleklar fortere.

02.08.2018 11:27

Firmino og Trent blir klare til ligastarten

Gode nyheter fra Jürgen Klopp.

01.08.2018 20:49

– Målet er å utfordre seg selv, dag inn, dag ut

Trent Alexander-Arnold er stolt over det han har oppnådd.

Siste Til vår nyhetsoversikt
13.08.2018 kl 21:41

– Vi har mer inne

Virgil van Dijk sliter ikke med selvtilliten.

+
13.08.2018 kl 19:04

Liverpool blir ikke første lag til å møte Tottenham på ny stadion

Tottenham Hotspur Stadium blir forsinket.

+
13.08.2018 kl 17:48

– Jeg lo bare av spekulasjonene

Gini Wijnaldum avfeier ryktene om at han ønsket seg bort i sommer.

+
13.08.2018 kl 15:24

Vurderer å selge Klavan

Ragnar Klavan kan komme til å forlate klubben i løpet av de neste ukene.

+