– Tenk deg hvor god han er om noen måneder!

Prestasjonen mot West Ham ga et bilde på hva fansen har i vente fra Naby Keïta.

13. aug 2018 kl 09.18 Marius Rabben

Den mye omtalte 23-åringen leverte til en knallsterk 9-er på Liverpool.no’s spillerbørs i Premier League-debuten mot West Ham.

– Han kommer bare til å bli bedre, sier James Milner, som fikk bestemannsprisen, til Sky Sports.

– Så ved å komme inn i et nytt lag, med en ny spillestil, og gjøre det såpass bra, kan du bare forestille deg hvor god han vil være om noen måneders tid etter flere kamper og mer tid med gutta.

Manageren sa seg også godt fornøyd med Keïtas debut, men påpekte samtidig at det er dette nivået man forventet. Sadio Mané forklarte at den første perioden til nye spillere ikke er enkel fordi man må lære om lagkompisene på banen, men at Keïta likevel spilte «veldig, veldig bra».

– Glimrende stall

– Han er en ballvinner med herlig driv og fantastiske egenskaper. Han er toppkvalitet, i likhet med alle signeringene vi hentet inn, sier Milner videre.

Alisson Becker fikk også Premier League-debuten – og holdt nullen. Xherdan Shaqiri kom inn til sin offisielle Liverpool-debut i 2. omgang, mens Fabinho satt på benken.

– Det er større konkurranse, noe som er akkurat det man ønsker. Ser du på noen av guttene på benken i dag, og de som ikke er helt klare ennå, er det en glimrende stall og nøyaktig det vi ønsker.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]