– Ingen avgjørelse er tatt på Van Dijk

Fortsatt tvilsom til storkampen i London.

28. sep 2018 kl 19.25 Johannes Steen

Fredag la nederlenderen ut en Instagram-post som kunne tyde på at han var spilleklar til lørdagens oppgjør mot Chelsea på Stamford Bridge. Det til tross for at Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse meddelte at stopperen ikke har fått trent etter smellen han fikk i ribbeina mot Southampton forrige helg.

«Fokusert og ser fram til en ny stor kamp i morgen mot Chelsea på Stamford Bridge», skriver Van Dijk på sin Instagram-konto.

Nå melder velinformerte James Pearce i LiverpoolEcho at det på ingen måte er sikkert at den store stopperen vil starte mot de blå fra London.

Ifølge Pearce har Van Dijk fortsatt ubehag i ribbeina, og deltok ikke linje med resten på fredagens trening. Han trente på egen hånd borte fra troppen.

IKKE TRENT:
IKKE TRENT:  På torsdagens trening ble Van Dijk avbildet stående utenfor resten av troppen, og situasjonen skal ha vært det samme fredag.

Reiste med resten av laget

Videre bekrefter Liverpool FC-korrespondenten at nederlenderen har reist til London med resten av troppen, men en avgjørelse tas ikke før samme morgen som kampen.

Dersom 27-åringen ikke blir klar, vil det være enten Dejan Lovren eller Joël Matip som stepper inn i midtforsvaret sammen med Joe Gomez.

Matip har måttet innfinne seg i å være tredjevalg i begynnelsen av sesongen, imens Lovren gjorde comeback i midtuken etter å ha vært ute med skade helt siden VM-finalen i juli. Først 19. september var kroaten tilbake i trening med laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]