– Nå må Trent få sin egen sang

Jürgen Klopp bruker store ord for å beskrive Trent Alexander-Arnold.

19. jan 2019 kl 11.37 Arild Skjæveland

Lørdag kom meldingen fra Liverpool FC om at Trent Alexander-Arnold har knyttet seg til klubben frem til 2024.

Jürgen Klopp er stor fan av høyrebacken, og satte stor pris på akkurat den nyheten.

– Jeg har snakket om Trent og nye kontrakter noen ganger siden jeg kom hit, men denne gang må jeg si at det er litt annerledes. De forrige kontraktene han har signert har vært som gutt, og jeg mener ikke det som negativt for hvor viktig det har vært, men det har vært annerledes. Denne kontrakten handler mer om mannen, og spilleren han har blitt, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det gjenspeiler statusen han nå har både hos oss og i spillet, og det er fullt fortjent. Siden han sist signerte, er han nå etablert i laget vårt heller enn en positiv overraskelse i oppstillingen. Han har spilt og scoret for det engelske landslaget, og har spilt i et VM.

STOR FAN:
STOR FAN:  Jürgen Klopp er veldig begeistret for sin høyreback.

Kan bare bli bedre

Potensialet er en av grunnene til at manageren er så begeistret for 20-åringen.

– Med Trent er det mest spennende at spørsmålene du stiller om han alltid har positive oppfølgingsspørsmål. Er han en fantastisk spiller? Ja. Kan han bli enda bedre? Absolutt – og det vil han bli.

– Han er en strålende person, men går litt under radaren til en som har sånn kvalitet og så gode tekniske ferdigheter. Han er så respektert og godt likt i garderoben vår at du vil ikke tro det. Jeg vet at det er ekstra press og byrde når du kommer fra byen, men han omfavner det og vokser.

NY AVTALE:
NY AVTALE:  Trent Alexander-Arnold har knyttet seg til Liverpool frem til 2024.

Må få egen sang

Nå mener manageren at supporterne må lage en sang også om Trent.

– Liverpool-supporterne elsker ham som en av deres egne, men jeg har lagt merke til at han ikke har fått en sang av supporterne enda. Kanskje det er noe de kan jobbe med, for wow – han fortjener en, sier Klopp.

– Trent er en av de mest nådeløst profesjonelle jeg har møtt når det kommer til fokus på å bli bedre for hver dag. Det er ikke sammenlignbart med noen annen fra fortiden eller nå – for han vil skrive sin egen historie.

Alexander-Arnold er trolig ikke med i troppen når laget møter Crystal Palace senere i dag. Han sliter med kneet etter kampen mot Brighton, men kan bli spilleklar mot Leicester om halvannen uke.

Liverpool - Crystal Palace spilles kl. 16.00, og sendes ikke direkte på norsk TV. Kampen sendes i opptak på TV 2 Sport Premium 2 kl. 18.15.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]