HURTIGTOG:  Jürgen Klopp forventer at Anthony Martial vil være tilbake etter skade.

Forventer at United stiller med alle hurtigtogene

Jürgen Klopp tror Anthony Martial vil være tilbake i Manchester United-angrepet etter skade.

– Jeg forventer at Manchester United stiller med all den hurtigheten de klarer å oppdrive. Jeg forventer at Martial vil være tilbake, og at Rashford og James blir å finne på banen. De er alle veldig hurtige, og de er alle kvalitetsspillere, svarte Jürgen Klopp da han ble konfrontert med Manchester Uniteds skadesituasjon foran kampen på Old Trafford søndag.

– Dersom Martial ikke kan spille, vet du at Rashford og James kan gi dem eksakt det samme, og de vil bygge angrepsspillet rundt dette, la Liverpool-manageren til.

DUELLEN:  Klarer Jürgen Klopp å utmanøvrere Ole Gunnar Solskjær på søndag?

Mange skader

Klopp føler en viss sympati med kollega Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, og alle skadene nordmannen har hatt å stri med de siste ukene.

– Flere viktige spillere for dem har vært ute med skader. Ingen kan spille samme fotball når de mangler fem eller seks spillere fra førstelaget. Det er ikke mulig. Du kan ikke spille samme fotball, men du kan kanskje klare å få de samme resultatene. Men det har vært vanskelig for dem. Det vil endre seg. Andre lag vil trolig også få skader, og må håndtere dette. Det er slik en fotballsesong er.

– Du må komme deg gjennom slike perioder. De har kommet gjennom den nå. Det ser ut som de har kunnet forberede seg på riktig måte. De har kunnet fokusere på trening og forberede seg til kampen. Så langt har de ikke hatt flyten, men det betyr ikke at de aldri vil få den tilbake. Vi respekterer dem som det beste United-laget vi kan møte, og ikke det Manchester United som dere i media har snakket om denne uken.

Klopp ser ikke bort fra at De Gea og Pogba vil være tilbake

– Jeg er 100 prosent klar over styrkene til Manchester United. Jeg forventer at de stiller sitt beste mannskap. For fire dager siden tror jeg Ole Gunnar Solskjær sa at De Gea og Pogba ikke hadde en sjanse til å rekke kampen. I dag kan de kanskje det. I morgen er det sikkert. Vi må spille fotball vi også, og vi kan det. Det er det eneste jeg bryr meg om. 

– Alt dere har sagt og skrevet de siste ukene vil ikke ha noen påvirkning på denne kampen. Det vil bare gjøre Manchester United mer desperate etter å endre situasjonen, og de vil gi 100 prosent. Men vi vil også prøve å forbedre vår situasjon, og så får vi se hvem som vil dette mest.

Manchester United - Liverpool spilles søndag kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.11.2019 kl 22:58

Gomez og Sterling måtte skilles på England-trening

Dagen etter storkampen på Anfield var temperaturen fortsatt høy mellom Joe Gomez og Raheem Sterling på treningsfeltet til England.

+
11.11.2019 kl 19:17

Frykter tilbakefall på Salahs skade

Liverpool venter i spenning på å få vite omfanget av ankelskaden til Mohamed Salah mens han er på landslagsopphold.

+
11.11.2019 kl 16:47

– For en kamp!

Georginio Wijnaldum analyserer seieren over Manchester City.

+
11.11.2019 kl 10:50

– Dette var min begravelse

Liverpool spiller så godt at det er smertefullt for Gary Neville.

+