– Det ligger noen problemer i fremtiden

Jürgen Klopp om Mohamed Salah sin ankelskade, og egypterens mulige OL-deltagelse.

23. nov 2019 kl 00.03 Odd Sindre Tonning

På torsdag ble det kjent at Egypt kvalifiserte seg for neste sommers OL i Tokyo. Dersom Mohamed Salah reiser til Japan for å spille med flagget på brystet i de Olympiske leker, er sjansen stor for at han kommer til å gå glipp av sesongstarten med Liverpool.

Har ikke snakket med Salah ennå

Da Klopp møtte pressen før kampen mot Crystal Palace kunne han fortelle at han fortsatt ikke hadde snakket med Salah om hans mulige OL-deltagelse.

– Jeg må snakke med Salah om det. Jeg vet ikke om jeg gjør det i dag eller når jeg kommer til å gjøre det. Hvem sier at de ønsker ham på laget? Har manageren deres sagt det, spurte han ifølge Liverpool Echo.

– Jeg fikk høre det for en time siden. Jeg aner ikke hva som kommer til å skje. Det ligger noen problemer i fremtiden, det vet jeg, det fikk jeg nylig vite da Egypt kvalifiserte seg til OL.

Egypt U23 sin trener Shawky Gharib har ifølge BBC uttalt at han beundrer Salah, og at han er stolt over hva egypteren gjør i Liverpool. Men uttaket til mesterskapet vil han ikke si noe om ennå.

– Det er for tidlig å snakke om jeg vil ta han ut til Tokyo 2020. Jeg må tenke på hvilke spillere laget mitt trenger, og så vil jeg offentliggjøre det, sier han ifølge BBC.

Sliter fortsatt med ankelen

Klopp kom også med en liten oppdatering på skaden Salah har slitt med den siste tiden. Helt siden møtet med Leicester i begynnelsen av oktober har Salah slitt med en vond ankel.

– Den begynte å bli bedre og bedre, men så… Den var bra, men under City-kampen fikk han en ny smell, og den ble verre igjen, sier Klopp.

– Det er ikke alvorlig, men i den korte perioden vi har for å la den komme seg igjen, så er det alltid en kamp mot klokka. Vi må bare se. Han trente for fullt i går, men vi må se nå hvordan han har reagert på det.

Salah reiste med resten av troppen til London foran møtet med Crystal Palace, men det er fortsatt usikkert om han kommer til å ta del i kampen, eller ikke.

Crystal Palace – Liverpool spilles lørdag 16.00. Kampen kan du se på TV2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]