Brewster ser ut til å dra til Swansea

Rhian Brewster ventes å lånes ut til Swansea i løpet av januar.

30. des 2019 kl 10.42 Jens Hapnes Rege

The Athletic melder ekslusivt mandag morgen at representanter fra Liverpool, Swansea og Rhian Brewster er i samtaler om et lån av den 19-årige briten i resten av sesongen.

Brewster har bare fått minutter i ligacupen denne sesongen, og har måttet se flere av sine tidligere lagkamerater i Chelsea-akademiet debutere i seniorfotballen.

Det er ventet at det blir begrensende muligheter etter en sannsynlig nedprioritering av FA-Cupen, og unggutten ønsker å dra til Championship for å få spilletid.

Naturlig overgang

De to klubbene skal ha holdt samtaler, men ifølge The Athletic skal ingenting være fastsatt enda. En eventuell utlånsavtale ventes å starte etter Liverpools FA-Cup-kamp(er).

LÆREMESTEREN:
LÆREMESTEREN:  Klopp virker å ha stor tro på Rhian Brewster.

Swansea virker som en veldig naturlig destinasjon for unggutten fra London.

Det forventes at den walisiske klubben avslutter arbeidsforholdet med sin spydspiss Borja Baston, og det vil bety at Brewsters konkurrent blir Sam Surridge, en utlånt spiss fra Bournemouth.

En annen stor faktor skal være at Brewster blir gjenforent med Steve Cooper, som var England U17s trener da spissen vant gullstøvelen i U17-VM i 2017.

Brewsters utvikling har stagnert noe etter å ha fått en alvorlig ankelskade i januar 2018, som holdt han ute i over et år. Så langt i sesongen har det blitt to kamper for førstelaget mot MK Dons og Arsenal, mens han har funnet nettmaskene fem ganger i kampene han har fått for reservelaget.

Vi håper at unggutten, som har kontrakt med Liverpool til 2023, får et vellykket opphold dersom han tar turen over grensen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]