Romain Saiss:– Det er det samme om laget heter Liverpool eller City

Wolverhampton er kjent for å tukte storlagene, og formlaget ønsker å gi samme behandling til Liverpool som mot City.

28. des 2019 kl 19.51 Kenneth Baraas

Morgendagens motstander for Liverpool kommer fra et fyrverkeri av en fotballkamp. Mot Manchester City øynet Wolves håp da Ederson ble utvist etter kun 12 minutter, men tidligere Liverpool-spiller Raheem Sterling fant veien til nettmaskene ved to anledninger.

Men Wolverhampton mobiliserte og presset på mot ti slitne City-spillere. Det ga betaling, og Nuno Espirito Santos mannskap snudd kampen til 3-2.

– Vi ønsker å ta poengene, samme om det er mot Liverpool eller City, det spiller ingen rolle. Vi vil ha poengene. Vi går ut for å gjøre vårt beste mot Liverpool også, sier Romain Saiss, Wolverhamptons forsvarsspiller (for øyeblikket), til klubbens offisielle hjemmeside.

– Selv om det er Liverpool borte, vi vet det vil bli veldig tøft, men når vi starter våre kamper så er det for å vinne.

STRAFFET CITY:
STRAFFET CITY:  Raheem Sterling scoret to ganger, men Romain Saiss og Wolves slo hardt tilbake.

Alt kan skje i Premier League

Saiss vet godt at de møter ligaens mest suverene lag for øyeblikket, og gir sin vurdering av tittelkampen.

– Først og fremst er det fantastisk å møte dette laget. De kjemper for tittelen og ser veldig gode ut denne sesongen.

– Du kan se hvor gode de er og hvor mange poeng de er foran de andre lagene. Forrige sesong var City åtte poeng bak dem, men de hadde kapasiteten til å komme tilbake for å vinne tittelen, minner Saiss om.

– Du vet aldri hva som vil skje med tittelen - noen ganger er denne ligaen gal, men vi er fokusert på våre oppgaver, vårt spill og vår liga fordi vi er ikke med og kjemper om ligatittelen. Vi er fokusert på denne kampen og vår motstander.

Håper på dårlig dag for Liverpool

Wolves-spilleren håper at Liverpool-spillerne skal kjenne på det tette kampprogrammet, selv om Liverpool har 24 timer mer hvile i beina enn hva gjestene har etter den imponerende seieren over Manchester City.

– De har vært gode i to-tre år nå, og de scorer haugevis med mål og kan spille hele kampen med full intensitet.

– De fortsetter kamp etter kamp, men jeg bare håper de vil ha en dårlig dag mot oss!

– For øyeblikket gjør vi det virkelig bra i ligaen. Vi har hatt et prosjekt siden manageren vår kom, og vi har gjort det i flere år nå. Denne sesongen skal vi bygge videre på den gode plasseringen fra forrige sesong, avslutter Saiss.

Liverpool - Wolverhampton spilles søndag kl. 17:30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]