Alexander-Arnold:– Jeg ønsker å bli en klubblegende

Høyrebacken avslører i et «eksklusivt» intervju at han ønsker å bli hele karrieren i Liverpool.

28. des 2019 kl 17.01 Kenneth Baraas

Den unge backen har tatt Liverpool-supportere med storm, og beviste i storseieren mot Leicester at han har invitasjonen på innerlomma klar når verdens beste høyrebacker innkaller til møte.

21-åringen har tidligere spilt som sentral midtbane, og akkurat det er tydelig å se i engelskmannens pasningsspill. Liverpool leder ligaen mye takket være Trent Alexander-Arnolds servitørrolle.

– Det har ikke helt sunket inn ennå, men det kan alltid gå bedre. Jeg skal ikke klage. Jeg er så klart stolt av meg selv, sier høyrebacken om situasjonen hans i laget, i et lengre intervju med svenske Aftonbladet.

– Jeg elsker denne idretten. Det har jeg alltid gjort, og det kommer jeg forhåpentligvis alltid til å gjøre.

– Helt ærlig, om jeg ikke spiller fotball så ser jeg på fotball. Eller jeg spiller FIFA. Så ja, det er fotball mesteparten av tiden. Men, så klart, jeg ser vanlig TV, henger med familien og venner. Slik som normale 21-åringer gjør.

Forbereder seg på tyngre tider

Alexander-Arnold har kommet inn i Jürgen Klopps mannskap, gjort høyrebacken til sin egen, og de målgivende leveres på samlebånd til sine lagkamerater. Men scouseren forbereder seg også på en tid hvor kanskje ikke alt stemmer like godt på banen.

– Det var ikke mange høyrebacker, så da flyttet vi meg dit. Siden har det vært min posisjon, og jeg trives med den, forteller unggutten.

– Jeg forsøker å være så positiv jeg bare kan. Men til slutt så vil min utvikling stoppe opp, kanskje dupper formen. Skjer det, så skjer det, man kan ikke være perfekt i hver kamp. Det kan ingen.

– Fram til nå har det meste vært positivt, men på innsiden så forbereder man seg på slikt. Så vet man hvordan man skal takle det når det en gang kommer.

ETTERLENGTET SCORING:
ETTERLENGTET SCORING:  Alexander-Arnold toppet kvelden i Leicester med et godt plassert skudd.

Ønsker legendestatus

Alexander-Arnold har raskt blitt en favoritt hos fansen. De spillerne som kommer fra byen trykkes litt ekstra til brystet blant de som står på tribunen, og supporternes kjærlighet blir ikke mindre etter uttalelsene til 21-åringen.

– Jeg har alltid ønsket å bli en klubblegende. Vinne titler, spille så mange kamper som mulig, vinne kamper, bli kaptein.

– Selvklart kan man ikke bli en legende om man forlater klubben for å spille et annet sted. Så mitt fokus ligger på å gjøre laget så suksessfullt som mulig, avslutter Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]